Redactia.ro
Home » Știri » Tânărul de 23 de ani, mort în chinuri pe câmp, într-o balotieră în flăcări, plâns de prieteni și apropiați. Mesajele sunt sfâșietoare!

Tânărul de 23 de ani, mort în chinuri pe câmp, într-o balotieră în flăcări, plâns de prieteni și apropiați. Mesajele sunt sfâșietoare!

paul coste

Paul Coste, de 23 de ani, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a rămas blocat în presa de balotat atașată unui tractor care a luat foc.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 1 noaptea şi a fost semnalat la 112 de un bărbat de 49 de ani, care era pe câmp alături de tânăr. În ciuda intervenţiei rapide a pompierilor, tânărul nu a mai putut si salvat.

Durere fără margini după decesul lui Paul

Durerea este fără magini printre prietenii lui Paul. Mesajele transmise de cei care l-au cunoscut sunt sfâşietoare și exprimă golul imens pe care decesul tânărului l-a lăsat în urmă.

Tânărul decedat, Paul Costea, era dansator al Ansamblului Zestrea Săcădatului şi, de asemenea, era instructor de echitaţie la complexul de agrement “Poveşti scrise de cai”, din Săcădat.

Mesajul proprietarului centrului de echitație este cutremurător. “Sunt unii care aduc o lumină atât de mare în lume încât chiar și după ce au plecat lumina rămâne. Entuziasmul tău și iubirea față de cei din jur vor continua să ne susțină, în memoria ta, luminându-ne zilele. O să ne fie dor de tine oriunde ai fi, prietene. Azi centrul nostru este închis!”, este mesajul lăsat de Raul Magda.

Mesaje sfâșietoare de la prietenii și colegii săi

“Cel mai frumos suflet pe care l-am întâlnit în această viață. Îmi va fi dor de el, toată viața”, a fost un alt mesaj postat de una dintre persoanele care l-au cunoscut pe Paul, tot la centrul de echitaţie.

Și colegii din ansamblul de dansuri au transmis mesajele lor de durere. “Azi am primit o veste tristă, care ne-a zdrobit inimile. Paul Coste, unul dintre cei mai vechi dansatori ai ansamblului, a plecat mult prea devreme dintre noi. Te vom purta mereu în suflet dragul nostru”, se arată pe pagina de Facebook a Ansamblului.

Cel mai probabil tânărul de 23 de ani a ajuns în presă încercând să rezolve o defecţiune tehnică, dar rămâne un mister cauza care a declanşat incendiul fatal, care a dus la moartea acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: