Redactia.ro
Home » Știri » Țara cu cele mai multe cazuri asimptomatice de COVID-19. Care e, de fapt, pericolul

Țara cu cele mai multe cazuri asimptomatice de COVID-19. Care e, de fapt, pericolul

Țara cu cele mai multe cazuri asimptomatice de COVID-19.

După ce la sfârșitul anului trecut, China înregistra primul caz de coronavirus din lume, autoritățile chineze au raportat un număr mare de cazuri asimptomatice de COVID-19 din ultimele șapte luni. Specialiștii testează 4,7 milioane de oameni din provincia chineză Xinjiang după ce un caz asimptomatic a fost înregistrat în orașul Kashgar.

Țara cu cele mai multe cazuri asimptomatice de COVID-19. Care e, de fapt, pericolul

China a raportat un număr mare de cazuri asimptomatice de coronavirus în provincia Xinjiang, după ce a fost depistat un caz asimptomatic în Kashgar. Duminică autoritățile din provincie au descoperit 137 de cazuri asimptomatice, având în vedere că s-au testat 4,75 milioane de locuitori din regiunea Kashgar. Sâmbătă a fost raportat primul caz asimptomatic de coronavirus, la o persoană de sex feminim, în vârstă de 17 ani, angajată la o fabrică de confecții. Momentan nu se știe cum a contactat tânăra virusul, dar autoritățile fac cercetări.

Potrivit media chineză, cazul acesteia a fost descoperit după ce fabrica a făcut teste de rutină, dar nu este sigur de ce a fost supusă unor astfel de examinări. Mai mult, jurnaliștii precizează că procesul de urmărire a contactelor pentru a localiza originea focarului se află în curs de desfășurare. Astfel, China a înregistrat 20 de cazuri noi confirmate și 161 de cazuri asimptomatice la 25 octombrie. Autoritățile au declarat că deși aceștia sunt asimptomatici, oamenii pot transmite virusul.

Record devastator în Franța

Franța a înregistrat duminică, 25 octombrie un nou record de cazuri confirmare. Au fost raportate 52.010 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore. Totodată, sâmbătă Franța a înregistrat 45.000 de cazuri, după ce vineri a trecut pragul de un milion de infectări de la începutul pandemiei de coronavirus. Numărul deceselor înregistrate a ajuns la 34.761.

Așadar, autoritățile franceze au impus mai multe restricții, precum interdicția de circulație nocturnă instituită în principalele orașe ale țării. Astfel, Franța se confruntă cu cel de-al doilea val de epidemie, iar cel mai bun mod de a ușura spitalele este ca francezii să nu se mai îmbolnăvească, a spus premierul Jean Castex.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: