Redactia.ro
Home » Știri » Țara europeană în care oamenii au protestat, cerând restricții mai dure! Cetățenii vor să reducă pandemia

Țara europeană în care oamenii au protestat, cerând restricții mai dure! Cetățenii vor să reducă pandemia

GALERIE FOTO (2) Țara europeană în care oamenii au protestat, cerând restricții mai dure! Cetățenii vor să reducă pandemia

Sute de persoane au ieşit în stradă în Germania cerând reguli mai stricte pentru a reduce pandemia noului coronavirus. Prostele sunt parte a aşa-numitei mişcări ”Zero Covid”.

În Germania, oamenii au protestat, cerând restricții mai dure

Peste 200 de oameni au protestat în Bremen şi Hanovra, în timp ce în jur de 50 de persoane au manifestat la Goettingen, 20 la Berlin şi aproximativ 70 la Dusseldorf.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei germane a declarat că demonstraţii erau planificate în aproximativ 30 de oraşe din Germania şi Austria. Organizatorii au declarat că la demonstraţii au participat, în total, câteva mii de persoane.

Protestatarii au cerut o pauză plătită de trei săptămâni de la locul de muncă şi au declarat că birourile şi alte locuri de muncă sunt “centre de infectare”. “Foamea de profit” a companiilor nu ar trebui să prevaleze în defavoarea sănătăţii oamenilor, au susţinut organizatorii.

Țara europeană în care oamenii au protestat, cerând restricții mai dure! Cetățenii vor să reducă pandemia

La Hanovra s-au cerut politici de pandemie bazate pe ştiinţă şi care să pună oamenii înaintea intereselor economice.

“Nu este posibil ca viaţa privată să fie total redusă în timp ce încă nu există aplicarea dreptului de a lucra de acasă”, conform solicitărilor protestatarilor.

Sonja Radde, unul din organizatori, a declarat pentru RBB că mişcarea este în favoarea unui lockdown limitat dar consecvent, pentru a reduce contaminările şi a putea ridica în final restricţiile mai repede. La Potsdam, un grup de 12 persoane au manifestat pentru mai multă siguranţă în şcoli şi grădiniţe şi au cerut suspendarea predării în şcoli din motive de siguranţă.

La Hamburg, un convoi de maşini care protesta împotriva restricţiilor a fost atacat cu ouă şi roşii de către aproximativ 300 de contra-manifestanţi pe biciclete, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei. Protestul celor 109 vehicule s-a încheiat astfel prematur în cursul după-amiezii de sâmbătă.

În Germania există un oraș unde oricine cu test Covid negativ trăiește aproape normal

În Germania exista un oraș, care în ciuda restricțiilor pentru coronavirus, autoritățile din orașul Tuebingen au luat decizia de a le permite oamenilor să ducă o viață normală, cu o singură condiție, să aibă un test Covid negativ.

Germania încearcă să ţină sub control un al treilea val sever de infecţii cu coronavirus care este determinat în principal de tulpini mai transmisibile ale bolii, însă cu toate acestea, autoritățile au relaxat restricțiile într-un oraș.

În orașul Tuebingen din Germania, viața pare aproape normală, unde oricine are un test Covid negativ se poate bucura de o zi de cumpărături, de un spectacol de cultură sau de o masă în aer liber. Imaginile surprind o atmosferă plăcută în această localitate, cu cetățeni ce desfășoara diverse activități, interzise până de curând.

Autoritățile au pariat pe testele Covid și au permis redeschiderea orașului Tuebingen, în ciuda creșterii numărului de cazuri în toată țara. Cancelarul Angela Merkel a criticat strategia decisă la nivel local, precizează sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: