Redactia.ro
Home » Știri » Tara in care mortii de Covid se tin in saci la subsol. FOTO in articol

Tara in care mortii de Covid se tin in saci la subsol. FOTO in articol

Pandemia de Covid-19 a luat prin surprindere o tara intreaga, parca nepregatita pentru ceea ce avea sa urmeze. Este si cazul Rusiei care este nevoita sa ia masuri drastice cu privire la mortii de coronavirus pe care nu ii mai poate depozita corespunzator.

Autoritatile medicale din Rusia au fost nevoiti sa ia masuri drastice pe timp de pandemie de coronavirus. Medicii sunt depasiti de numarul mare de infectati cu Covid-19, dar si de cel al mortilor. Astfel ca, in regiunea Altai, mortii de coronavirus se baga in saci si se depoziteaza la subsolurile spitalelor, potrivit cadrelor medicale. Cum rudele nu isi pot ridica mortii, angajatii spitalului sunt nevoiti sa ia masuri disperate si sa adune mortii intr-un singur loc, la subsol. “Facem tot ce ne stă în puteri. În prezent, lucrăm în două ture, șapte zile pe săptămână, inclusiv sâmbăta și duminica”, a marturisit medicul șef anatomo-patolog al spitalului din Altai.

Autopsiile nu mai au loc in spitalele rusesti

Medicii din Altai sunt obligati sa ia masuri drastice cu privire la numarul mare de decese provocate de pandemia de coronavirus. Potrivit presei rusesti, medicii nu mai au timp sa faca autopsii, astfel ca, trupurile neinsufletite sunt pur si simplu aruncate in saci si depozitate in subsolurile spitalelor. In plus, rudele sunt nevoite sa astepte zile buna pana sa isi revendice mortii, iar inmormantarile sunt amanate din aceasta pricina. Mai mult, salile de ceremonii funerare au fost inchise in aceasta perioada, din cauza masurilor sanitare impuse de autoritati pe timp de pandemie de coronavirus.

„Avem cadavre întinse aici. Toți au murit de Covid”

Un barbat care se plimba prin subsolul unui spital din Altai a fost socat la vederea corpurilor tratite pe podea: “Avem cadavre întinse aici. Toți au murit de Covid”, a scris acesta pe internet, in dreptul unui video incredibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: