Redactia.ro
Home » Monden » Tara Reid și-a distrus trupul cu operațiile estetice. Actrița este de nerecunoscut! FOTO

Tara Reid și-a distrus trupul cu operațiile estetice. Actrița este de nerecunoscut! FOTO

GALERIE FOTO (11) Tara Reid și-a distrus trupul cu operațiile estetice

Tara Reid și-a distrus trupul cu operațiile estetice. În urmă cu câțiva ani, Tara Reid a fost desemnată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, dar vedeta și-a distrus fizicul din cauza operațiilor estetice. Blondina cu ochi de îngeri era greu de ignorat la evenimente, dar intervențiile estetice și abuzul excesiv de alcool au transformat-o radical.

Tara Reid și-a distrus trupul cu operațiile estetice. Actrița este de nerecunoscut! FOTO

Tara Reid și-a distrus trupul cu operațiile estetice. În urmă cu aproape 20 de ani, ochii săi de albaștrii și părul său blond atrăgeau atenția oricărei persoane. Tara Reid, căci despre ea este vorba a cucerit inimile a milioane de oameni încă din momentul în care a apărut în seria de filme American Pie. Aceasta este greu de ignorat la evenimentele de la Hollywood, dar cu trecerea anilor vedeta s-a transformat complet, iar principalele motive sunt operațiile estetice. Ajunsă la 45 de ani, celebra actriță este departe de acea imagine pe care o avea în urmă cu câțiva ani.

Tara a fost surprinsă de paparazzi la plajă, într-un costum de baie care i-a expus corpul extrem de slab. Actrița s-a confruntat cu mai multe schimbări de greutate și a apelat la mai multe operații estetice care au avut efecte groaznice. Tara Reid a demonstrat că stilul său de viață haotic poate afecta aspectul oricărei persoane. După ce fanii au văzut imaginile cu actrița, i-au scris să aibă grijă de ea pentru că arată foarte rău. Ulterior, actrița a ținut să-i liniștească, menționând că mănâncă sănătos, doar că are oasele mari.”Mananc, nu va faceti griji, dar asta e conformatia mea, sunt mica cu oase mari”. Vedeta de la Hollywood a cheltuit o avere pe operațiile estetice. Tara a apelat la proceduri estetice pentru a scăpa de celulită și să-și modifice sânii, iar în 2008, actrița s-a internat într-o clinică de reabilitare din Malibu.

Tara Reid a intrat în depresie

Blondina a intrat în depresie din cauza câtorva operații estetice care au avut un rezultat groaznic, dar și din cauza dietelor din cauza cărora trupul său a fost distrus. “Desi eram slaba, mi-am facut o liposuctie pentru ca imi doream un abdomen cu patratele. Aveam o forma frumoasa a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat si s-a lasat. Nu pot sa spun cu mana pe inima ca nu o sa-mi mai fac niciodata operatii estetice, o sa vad daca-mi schimb parerea pe masura ce inaintez in varsta. Deocamdata, sunt multumita de corpul meu. Suferintele fizice si psihice prin care am trecut dupa liposuctie au fost ingrozitoare”, a povestit Tara Reid.

De asemenea, actrița a avut probleme și cu consumul de droguri și alcool, fiind arestată de mai multe ori pentru că a condus sub influența substanțelor interzise. După ani în care s-a luptat cu problemele de imagine, vedeta pare că s-a împăcat, în sfârșit, cu trupul său și își etalează formele cu mândrie în costum de baie pe TikTok. După ce a fost la un pas de colaps, Tara și-a revenit, cel puțin psihic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: