Redactia.ro
Home » Monden » Taraful din Clejani, alături de prietenul lor, Johnny Depp, în perioada grea prin care trece actorul. Ce spun Viorica și Ioniță despre procesul de defăimare împotriva lui

Taraful din Clejani, alături de prietenul lor, Johnny Depp, în perioada grea prin care trece actorul. Ce spun Viorica și Ioniță despre procesul de defăimare împotriva lui

Viorica și Ioniță de la Clejani îi leagă o prietenie veche de Johnny Depp. Și cum prietenul la nevoie se cunoaște, cei doi au mărturisit că îi sunt alături celebrului actor în procesul de judecată cu Amber Heard.

Să fii o celebritate vine și cu bune, dar și cu rele, iar Johnny Depp poate confirma asta cu vârf și îndesat. Mai ales acum, când procesul de defăimare intentat de Amber Heard face ocolul Globului.

Cuplul cântăreților din Clejani îl susține pe Johnny Depp. Aceștia s-au cunoscut în anii ’90 și au transmis că urmăresc cu sufletul gură mărturiile celor doi actori, din tribunal.

Viorica din Clejani: „I-am zis lui Ioniță să-l sune și să-i spună că suntem alături de el”

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard a scos la iveală multe lucruri neștiute despre relația celor doi. Acest cuplu este dovada clară că indiferent ce statut social sau financiar are fiecare om, viața nu este perfectă. Cei doi au divorțat în 2016, însă deznodământul scandalului lor parte departe de final.

Ambele părți au adus înregistrări din timpul relației lor. În acele înregistrări se auzea clar cum cei doi se certau și recurgeau, uneori, și la violență fizică, nu numai verbală.

Viorica și Ioniță din Clejani nu scapă niciun episod din „telenovela” foștilor soți. Sunt alături sufletește de Johnny Depp și nu îl lasă la greu. În trecut, actorul a mărturisit că are sânge de rrom și apreciază enorm muzica de taraf.

„(Viorica) Noi suntem alături de el. I-am zis lui Ioniță să-l sune și să-i spună că suntem alături de el.

(Ioniță) El va câștiga, pentru că este un om bun.

(Viorica) Urmăresc cu sufletul la gură și mă uit în continuare…tot o iubește pe doamna asta, Amber. Adevărul e că e o femeie foarte frumoasă. Mă uitam în tribunal și vedeam ce priviri frumoase îi aruncă doamnei Amber. Sunt doi nebuni din dragoste! Eu nu știu dacă are banii pe care i-a cerut. Cred că i-a cerut ca să aibă o scuză să-i spună <<Băi, vreau să mă împac cu tine!>> Eu nu mă gândeam că-i pune capac femeia asta!”, au declarat Viorica și Ioniță din Clejani pentru WOWbiz.

Ioniță din Clejani: „Am cântat și în casa lui Johnny Depp din Los Angeles”

Soții din Clejani și celebrul actor Johnny Depp s-au întâlnit de multe ori de-a lungul timpului. Ultima dată s-a întâmplat în 2016, atunci când Johnny Depp a vizitat România în turneu cu trupa sa,  The Hollywood Vampires. Ioniță din Clejani a apărut chiar și într-un film al actorului american, „The Man Who Cried”. Acolo a cântat la acordeon împreună cu Taraful Haiducilor, ocazie cu care Depp a spus că s-a îndrăgostit de muzica „gypsy”.

Prietenia dintre muzicieni și actorul de la Hollywood a început cu mult timp în urmă, chiar la finalul anilor ’90. Atunci, Johnny Depp i-a făcut un cadou instrumentistului pe care acesta nu îl va putea uita vreodată.

”Acordeonul meu s-a spart, dupa ce filmasem in ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a facut cadou un acordeon nou, de ziua mea de nastere .  Dupa aceea, am cantat pentru Johnny la Paris, iar el avea lacrimi in ochi atunci cand sotia mea a cantat pentru el un cantec traditional tiganesc .  De asemenea, am cantat pentru el si in clubul lui, The Viper Room, care se afla pe Sunset Boulevard din Hollywood, dar am cantat si in casa lui din Los Angeles , a povestit Ioniță, într-un articol publicat pe site-ul oficial al Clejanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: