Redactia.ro
Home » Știri » Târg de Crăciun 2020. Cele mai importante oraşe din România unde se ţin anul acesta. În Bucureşti nu mai există

Târg de Crăciun 2020. Cele mai importante oraşe din România unde se ţin anul acesta. În Bucureşti nu mai există

Târg de Crăciun

Crăciunul din 2020 nu va fi deloc așa cum îl știm. Târgurile de Crăciun din marile orașe nu vor mai fi ca în ceilalți ani, din cauza pandemiei de coronavirus. O premieră în acest caz este faptul că nu va avea loc Târgul de Crăciun din Sibiu.

Ce se întâmplă cu târgurile de Crăciun în plină pandemie

Pandemia i-a determinat pe cei care organizează târgurile de Crăciun în marile orașe din țara noastră să își modifice complet funcționarea normală. Astfel, în Sibiu nu va mai exista niciun târg de Crăciun în 2020, potrivit unui anunț oficial,

Decizia de anulare a târgului de Crăciun din Sibiu  vine în contextul riscului ridicat de infecție care ar exista în cazul în care acestar fi deschis, mai ales că anul trecut, în cele 50 de zile în care a fost deschis, au vizitat târgul circa două milioane de oameni.

„Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să anulăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă. Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, în cazul în care situația se va îmbunătăți vom regândi această decizie, până atunci, aveți grijă de voi”, au transmis reprezentanții Târgului de Crăciun din Sibiu.

Târgurile de Crăciun sunt afectate de pandemie. Unde mai putem să mergem

În schimb, în Cluj, situația este destul de incertă. Există, totuși, șanse mari ca evenimentul să aibă loc.

„Am avut 98 de vendori anul trecut, cu siguranţă nu vom păstra acest număr, probabil pe la jumătate. Nu ştim dacă vom păstra muzica, dacă vom avea scena, dacă vom avea artişti, e destul de greu în perioada asta”, a spus Mihai Oprean, coordonatorul Târgului de Crăciun Cluj.

În Brașov, autoritățile au decis să târgul să fie împărțit în două secțiuni, pentru a fi redusă aglomerația.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: