Redactia.ro
Home » Știri » Tăriceanu îl ironizează pe Iohannis. Ce a putut să-i spună?!

Tăriceanu îl ironizează pe Iohannis. Ce a putut să-i spună?!

Tăriceanu îl ironizează pe Iohannis. Ce a putut să-i spună?!

Liderul ALDE Călin popescu tăriceanu l-a ironizat pe Iohannis după ce acesta a fost surprins într-o fotografie fiind extrem de fericit pentru cadoul primit de la Donald Trump.

„S-a dus în America, nu a venit de acolo nici măcar cu o promisiune legată de vize. Adică preşedintele SUA să spună că această chestiune va fi tratată în cadrul instituţiilor, era evident că aşa este. Deci care este beneficiul acestei vizite? A fost o vizită cu scop pur politic, electoral. Au fost şi momente caraghioase. Momentul acela cu şapca. Să mă ierte Dumnezeu. Eu cred că nici coreeanul acela din Coreea de Nord nu se bucura dacă îi dădea o şapcă să şi-o pună pe cap să arate ca un caraghios”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în emisiunea „Gândurile luii Cristoiu”.

„Trump are nişte meciuri serioase cu anumite ţări din UE, cu Germania. Să nu se realizeze apropierea Germaniei de Rusia. Mie mi se pare absolut incredibil. În România noi nu discutăm deloc treburile astea. Interesele comune Germania şi Rusia şi riscurile care derivă pentru ţările noaste”, a mai spus liderul ALDE.

În vizita sa la Casa Albă Klaus Iohannis a primit de la Donald Trump cadou o șapcă cu inscripția „Make Romania Great Again”, șapcă pe care președintele nu a ezitat s-o poarte.

Citește și: Mama Alexandrei Măceşanu își strigă disperarea, la o lună de la dispariția fetei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: