Redactia.ro
Home » Știri » Tată și fiu, atacați cu o macetă în timp ce se aflau într-o pădure, pentru a culege trufe

Tată și fiu, atacați cu o macetă în timp ce se aflau într-o pădure, pentru a culege trufe

macetă

Doi bărbați din Hunedoara, tată și fiu, au fost atacați, miercuri, cu o macetă, în timp ce se aflau într-o pădure din județul Gorj, pentru a culege trufe.

Agresorii, duși la audieri

Doi agresori au fost duși la audieri, la sediul Poliției Târgu-Jiu. Cel puțin cinci persoane au fost implicate, miercuri, în scandalul care a avut loc într-o pădure din comuna Bengești-Ciocadia, județul Gorj. Altercația ar fi început în timp ce mai mulți bărbați din județul Hunedoara culegeau trufe.

Noul Cod Rutier. Ce îi așteaptă pe șoferi și ce sancțiuni riscă aceștia

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Novaci au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengești-Ciocadia, unde desfășura activități de colectare a ciupercilor trufe, împreună cu fiul său de 24 de ani și un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fata locului cu autoturismele de teren”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Mediafax.

Victimele au fost transportate la spital

Potrivit acestuia, în urma altercației, tânărul de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului. Tânărul cu degetele tăiate cu o macetă a fost transportat la spital, la Craiova, în timp ce tatăl său, care ar fi fost lovit cu o piatră în cap, a fost dus la Târgu-Cărbunești.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Polițiștii au identificat doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, care vor fi conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, a mai spus Victor Țuhașu.

Oamenii legii verifică și dacă cei implicați în scandal culegeau legal trufe din pădurea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: