Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl adolescentului mort în accidentul de la Scheia, ucis cu sânge rece. Ionel abia şi-a condus fiul pe ultimul drum, iar acum l-a urmat la moarte

Tatăl adolescentului mort în accidentul de la Scheia, ucis cu sânge rece. Ionel abia şi-a condus fiul pe ultimul drum, iar acum l-a urmat la moarte

Tatăl adolescentului mort în accidentul de la Scheia, ucis cu sânge rece. Ionel abia şi-a condus fiul pe ultimul drum, iar acum l-a urmat la moarte

Tatăl adolescentului mort în accidentul de la Scheia, ucis cu sânge rece. Ionel abia şi-a condus fiul pe ultimul drum, iar acum l-a urmat la moarte. Iată detaliile!

Tatăl adolescentului mort în accidentul de la Scheia, ucis cu sânge rece

O nouă tragedie la Scheia a cutremurat întreaga comunitate, într-un moment în care toți așteptau ca lucrurile să revină la normal, iar viața să se întoarcă la normal! În schimb, tatăl adolescentului care a murit în accident l-a urmat la moarte la scurt timp după înmormântare. Acesta este un caz înfiorător de violență și durere, care a lăsat multe întrebări și un sentiment de tristețe și compasiune în inimile apropiaților.

Conform anchetatorilor, conflictul care a dus la moartea tatălui adolescentului a pornit de la o aventură pe care bărbatul o avea cu mama unui tânăr de 18 ani. Acesta l-a omorât în urma unei altercații violente.

„În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în noaptea de 03/04.05.2023, în timp ce persoana vătămată M.I. se afla în vizită la rudele sale din comuna Heleşteni, judeţul Iaşi, suspectul S.S.M. i-a aplicat cu pumnii şi picioarele multiple lovituri în zona capului, provocându-i mai multe leziuni, pe fondul unui conflict spontan generat de o presupusă infidelitate a mamei suspectului.Precizăm că în cursul nopţii de 04/05.05.2023 victima M.I. a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţe „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi, urmând ca în cauză să se dispună schimbarea încadrării juridice a faptei”, arată anchetatorii, potrivit Observator.

Tânărul este, acum, cercetat acum pentru crimă şi este internat în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie Socola.

Cum s-a petrecut accidentul de la Scheia

Un accident rutier tragic s-a produs în urmă cu câteva zile în România, în urma căruia doi tineri, de 21 de ani şi 15 ani, şi-au pierdut viaţa. Mașina în care se aflau, un Volkswagen, s-a izbit violent de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului şi apoi s-a oprit în gardul unei case. Tânărul de 17 ani care conducea mașina a fost singurul supraviețuitor, dar, conform primelor informații, acesta nu avea permis de conducere și ar fi aruncat vina pe bărbatul de 21 de ani.

Însă acum, după câteva zile de la accident, șoferul adolescent, numit Ștefănel, a lansat o ipoteză nouă despre tragedie. Potrivit acestuia, Andrei Iulian, tânărul de 21 de ani care a murit în accident şi care urma să facă în curând nunta, se afla de fapt la volan și ar fi vrut să se sinucidă.

Motivul pentru care Andrei ar fi dorit să îşi pună capăt zilelor ar fi faptul că se certa tot mai des cu fata cu care urma să se căsătorească, iar aceasta era motivul pentru care s-ar fi întors din Germania. Acesta nu intenţiona să mai plece și, potrivit declarațiilor șoferului adolescent, ar fi vrut să pună capăt suferinței.

Șoferul nu avea permis de conducere

Cu toate acestea, anchetatorii nu au confirmat această ipoteză și încă cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Ceea ce se știe până acum este că mașina în care se aflau cei trei tineri se deplasa cu viteză mare, iar șoferul nu avea permis de conducere. De asemenea, nu se cunoaște cu certitudine dacă consumul de alcool sau droguri a fost implicat în producerea accidentului.

Tragedia a adus suferință pentru familia și prietenii celor doi tineri care și-au pierdut viața și a lăsat o durere profundă în sufletul tuturor celor care i-au cunoscut. Este important să fim conștienți de faptul că conducerea mașinii fără permis și cu viteză excesivă reprezintă un pericol imens, nu numai pentru șofer și pasageri, ci și pentru ceilalți participanți la trafic. Această tragedie ne reamintește că trebuie să fim responsabili și să avem grijă de viețile noastre și ale celor din jurul nostru, în special atunci când suntem la volan.

 

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: