Redactia.ro
Home » Homepage » Tatăl Alexandrei, mesaj pentru agresorul fiicei sale

Tatăl Alexandrei, mesaj pentru agresorul fiicei sale

tatăl alexandrei

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, fata de 15 ani dispărută săptămâna trecută, i-a transmis un mesaj lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției fiicei sale.

Bărbatul a spus că încă nu și-a pierdut încrederea și familia încă speră ca fata să fie găsită în viață. „Vorbim cu ea în fiecare seară, nu că vorbim la telefon, dar vorbim cu ea, ne rugăm în fiecare oră. Vom crede până în ultima speranță”, a spus el, într-o declarație de presă, potrivit Digi24.

Întrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, Ioan Măceșanu a răspuns: „Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază”.

Gheorghe Dincă a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.

Tatăl Alexandrei Măceșanu nu a avut reproșuri față de modul în care au acționat autoritățile în cazul fiicei sale. „Le mulțumesc pentru ce au făcut până acum și pentru ce vor face. Cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”, a spus Ioan Măceșanu.

„Poate nici dânșii nu și-au dat seama, poate dacă locația era mai clară… Mă simt vinovat eu, ca tată, că nu am făcut mai mult. Dacă îmi dădeam seama, poate nu se ajungea până aici. Dar eu cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață. Așa îmi spune inima, și mie și soției. Suntem încrezători. Așteptăm din moment în moment să o aducă acasă. Noi credem că va fi bine”, a adăugat el.

Acesta le-a cerut anchetatorilor „să-și vadă de treabă, să-și unească forțele să o găsească”. „Vreau să spun celor care au luat-o să o aducă înapoi, să o lase într-o margine, nu ma mai intereseazî apoi cine a făcut asta, vreau numai să o aducă, să ne reluăm viața pe care o aveam înainte, viața noastră liniștită”, a spus el.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieșirea din Caracal. Joi dimineața, Gheorghe Dincă a plecat la farmacie să cumpere niște creme pentru a trata rănile de la mâinile Alexandrei, așa cum a spus chiar fata la 112. A reușit să apeleze numărul de urgență, după ce a găsit unul dintre cele trei telefoane ale criminalului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: