Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Alinei Sorescu a rupt tăcerea! Divorțează sau nu Alina și Alexandru Ciucu?

Tatăl Alinei Sorescu a rupt tăcerea! Divorțează sau nu Alina și Alexandru Ciucu?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează un cuplu de 11 ani. De o bună perioadă de timp se tot zvonește că cei doi vor divorța. Ba mai mult, Alexandru Ciucu a fost suprins în compania unei domnișoare misterioase. Tatăl Alinei Sorescu a vorbit pe marginea acestui subiect pentru prima dată. Ce a putut spune socrul lui Alexandru Ciucu.

Divorțează sau nu Alina și Alexandru Ciucu?

Gabi Sorescu a vorbit în exlusivitate pentru playtech.ro despre presupusul divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Exact ca și cei doi soți, Gabi Sorescu a negat orice fel de posibilitate de divoț între copiii săi. Acesta a spus că nu s-a vorbit niciodată despre vreun divorț și că toți membrii familiei sunt bine.

Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!„, a fost declarația lui Gabi Sorescu.

Zvonurile despre divorțul celor doi, infirmate de Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu nu a făcut prea multe declarații pe margine subiectului legat de divorț care s-a speculat în presă. Acesta a făcut o precizare scurtă pentru a stopa orice fel de dubii legată de căsnicia celor doi. Alexandru Ciucu a dezvăluit că relația lui cu soția este foarte bună și că nici nu se pune problema unui divorț între ei.

La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public. Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime.„, a spus Alexandru Ciucu.

”Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus și Alina Sorescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: