Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Denisei Răducu nu-și găsește liniștea, la cinci ani de la moartea artistei: ”Am rămas cu necazul și suferința”

Tatăl Denisei Răducu nu-și găsește liniștea, la cinci ani de la moartea artistei: ”Am rămas cu necazul și suferința”

GALERIE FOTO (3)

Denisa Răducu s-a stins din viață, acum cinci ani, iar în urma ei a lăsat numai durere printre cei dragi. Tatăl regretatei artiste nu și-a găsit liniștea nici acum, după atâția ani de la moartea fiicei lui. Bărbatul a vorbit, din nou, despre suferința prin care trece în lipsa Denisei.

Tatăl Denisei Răducu nu-și găsește liniștea

Emilian, tatăl Denisei Răducu, nu-și găsește liniștea, la cinci ani de la amoartea fiicei lui. Acesta suferă enorm pentru că regretata artistă s-a stins din viață din cauza unei boli crunte. Tatăl Denisei a povestit, din nou, clipele grele prin care trece, mărturisind că îi este dor de fiica lui. Acesta a vorbit, de curând, despre faptul că manelista îi apare în vis și acum, chiar dacă au trecut mulți ani de la moartea ei.

Este foarte greu prin ce trec acum! Am rămas cu necazul și cu suferința. Denisa a fost uitată de lume, așa este în viață! Tot timpul apare ceva nou! O mai visez uneori și atunci când o visez, o visez mică, sprintenă și voioasă, o copilă cam la unsprezece ani. Nu mi-a transmis niciodată vreun mesaj prin vis, dar pentru mine este suficient că îmi apare”, a spus Emilian Răducu, pentru Click!.

Tatăl Denisei Răducu trăiește de unul singur

Emilian a divorțat de mama Denisei, acum mult timp. Bărbatul lucrează în agricultură și trăiește singur. „Acum mă ocup de culesul porumbului, au apărut și roșiile. Mă descurc cu banii, nu mă plâng, sunt angajat. Nu suntem oameni care să avem bogații, case nu știu de care, dar ne descurcăm. Importantă este sănătatea și vorba bună în familie. Astea sunt cele mai importante lucruri.”, a mai spus tatăl regretatei artiste, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: