Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl din Bacău care și-a înecat cei doi copii, înmormântat! Marian și-a luat viața după gestul șocant

Tatăl din Bacău care și-a înecat cei doi copii, înmormântat! Marian și-a luat viața după gestul șocant

După gestul necugetat, Marian a fost găsit, câteva zile mai târziu, înecat în același râu. Cu două zile în urmă, Maia și David, copiii înecați de tatăl lor în râul Siret, au fost înmormântați. Astăzi, și bărbatul a fost condus pe ultimul drum. 

Cu o săptămână în urmă, un caz șocant avea să se întâmple în Bacău. Un tată a decis să le ia viața copiilor săi, după o ceartă cu soția. Ulterior, acesta i-a aruncat într-un râu. Cei doi minori au fost găsiți fără viață. Însă, nici bărbatul nu mai apăruse.

Tatăl din Bacău care și-a înecat cei doi copii, înmormântat! Marian și-a luat viața după gestul șocant

Bărbatul a fost căutat timp de trei zile. O primă ipoteză a fost aceea că și el și-a luat viața după gestul șocant. Astfel, scafandrii l-au căutat tot în același râu. Ulterior, după îndelungi căutări, trupul neînsuflețit al lui Marian a fost găsit.

Maia și David, cei doi copii, au fost înmormântați sub privirile îndurerate ale mamei și ale localnicilor. Astăzi, Marian, tatăl acestora, a fost și el condus pe ultimul drum. Pentru bărbat nu s-a făcut o slujbă religioasă, căci acesta a decis să-și ia viața. Și, după cum este cunoscut deja, Biserica Ortodoxă nu permite acest lucru în cazul celor care aleg să recurgă la un asemenea gest.

Marian avea probleme psihice, spun apropiații. Mai mult, el fusese internat și lua și un tratament pentru a se trata. Din cauza faptului că ajungea să combine alcoolul cu tratamentul, stările pe care acesta le avea erau de-a dreptul șocante. Fapt care a dus la dubla crimă, urmată de luarea propriei vieți.

Cum a pornit totul

Soția lui Marian susține că bărbatul i-a spus că îi va face rău ei și copiilor. Adesea el era foarte agresiv, lovind-o în repetate rânduri. Acum, el s-ar fi enervat după ce în telefonul acesteia ar fi apărut numărul unui bărbat cu care partenera sa de viață ar fi avut o conversație.

Acest lucru l-a deranjat teribil pe dascălul de biserică. În acele momente el și-a amenințat partenera că îi va lua copiii și o să le facă rău. Nimeni nu s-a gândit că asta se va și întâmpla. Din păcate, însă, Marian și-a dus planul la final. Astfel că, el și-a aruncat fetița de 5 luni și băiatul de 4 ani de pe dig.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: