Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Elenei Hueanu, moarte suspectă. Cum a ajuns să fie îngropat fără știrea familiei

Tatăl Elenei Hueanu, moarte suspectă. Cum a ajuns să fie îngropat fără știrea familiei

Elena Hueanu trăiește un coșmar. După ce recent a primit un diagnostic grav din partea medicilor, aflând că suferă de o boală încurabilă. Modelul a trecut prin dureri crunte și a ajuns de urgență la spital. Doctorii i-au dat verdictul și i-au spus că suferă de boala Crohn, o boală incurabilă care afectează sistemul digestiv. Pe lângă probleme de sănătate pe care le are, moartea suspectă a tatălui său i-a dat viața peste cap.

Tatăl Elenei Hueanu, moarte suspectă

Elena Hueanu a făcut declarații în cadrul unei emisiuni televizate. Modelul a vorbit despre moartea suspectă a tatălui ei. Elena Hueanu a mărturisit faptul că ultima oara când a vorbit cu el, acesta avea o stare bună de sănătate și nu i-a trezit suspiciuni, însă din data de 3 decembrie nu a mai știut absolut nimic despre el, lucru care a făcut-o să intre în panică.

Nu știu ce s-a întâmplat cu el. Ultima oară când am vorbit cu tata pe 3 decembrie. Ulterior am aflat cum că ar fi decedat pe data de 4. Mie nu mi s-a părut că era atât de rău încât să urmeze să moară în următoarele 24 de ore. Cert e că la momentul în care el a chemat Salvarea a fost luat de la o adresă. A chemat-o singur. La un moment dat am încercat să-l caut și n-am mai reușit să dau de el după data de 3. După două, trei zile telefonul a fost închis.„, a declarat Elena Hueanu.

Tatăl Elenei Hueanu a fost îngropat fără știrea familiei

Elena Hueanu a povestit aspecte cutremurătoare despre cum tatăl ei a fost îngropat fără știrea familiei și aceasta a aflat de moartea lui la două luni după tragicul eveniment. Cel mai revoltător aspect este faptul că el avea actele de identitate la el și putea fi identificat.

Mi se pare atât de revoltător că tata a murit în niște condiții suspecte și că s-a decis să fie și înmormântat, iar eu să aflu abia după două luni. Nimeni din familia noastră nu a fost informat că tata a murit. Nici măcar vecinii nu știau. (…) Când a murit el avea toate actele la el, avea numărul meu în portofel. Nu ne-a sunat nimeni. Din momentul în care am aflat că tata a decedat am încercat să aflu singură, am dat telefoane la toate spitalele. Într-un final am primit un răspuns de la un spital cum că a decedat acolo. Nu știu cum a decedat acolo, pentru că Salvarea l-a dus la alt spital. În urmă cu două săptămâni am primit o hârtie în care să-mi spună unde a fost înmormântat. A fost un șoc foarte mare pentru mine când am văzut unde a fost înmormântat. Am ajuns la spital în ziua respectivă, mi s-a declanșat o boală incurabilă. Mie-mi pare o groapă de gunoi. Mi-a confirmat domnul de la cimitir că sunt niște ai nimănui pe acolo, oameni fără identitate.„, a mai spus Elena Hueanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: