Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl fetei ucise de iubit în Timișoara este răpus de durere. Ce mesaj tulburător a scris în mediul online

Tatăl fetei ucise de iubit în Timișoara este răpus de durere. Ce mesaj tulburător a scris în mediul online

Tatăl studentei ucise la Timișoara este copleșit de durere.

Tragedia Andreei Morega, o studentă la medicină ucisă cu sânge rece de iubitul său, a provocat un val de durere și tristețe în comunitatea din Timișoara și dincolo de ea. Tatăl fetei a postat un mesaj cutremurător către fiica sa, exprimându-și durerea și promițând să caute dreptate pentru moartea acesteia.

Act de violentă șocant

Andreea Morega, o tânără promițătoare în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă brutal, fiind înjunghiată de mai multe ori de către fostul ei iubit. Relatările despre acest tragic incident au șocat comunitatea, iar prietenii și familia fetei nu au putut trece peste durerea pricinuită de pierderea ei.

Mesajul sfâșietor al tatălui fetei

Tatăl Andreei, Adrian Morega, a declarat că nu va avea liniște până când ucigașul fiicei sale nu va fi adus în fața legii și nu va fi pedepsit conform faptelor sale oribile. El împărtășește că este incapabil să se obișnuiască cu gândul că fiica sa nu mai este printre noi, iar durerea provocată de această pierdere este copleșitoare.

Unde ești copilul meu? Unde… Spune-mi unde să te caut? Au trecut două săptămâni de când nu-ți mai aud vocea. Mi-e atât de dor de tine suflețelul meu și mă simt atât de vinovat că pot să respir fără tine, îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine, dar mai întâi trebuie să-l facem să plătească pe acel ce mi te-a luat de lângă noi.Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul tău”,a scris Adrian Morega, pe contul lui de Facebook.

Un final prematur pentru tânăra studentă

Andreea Morega era o studentă dedicată și talentată la Facultatea de Medicină din Timișoara, fiind recunoscută pentru performanțele sale academice remarcabile. La doar 22 de ani, avea întreaga viață înainte și era considerată unul dintre cei mai buni studenți din generația ei, obținând doar note de zece.â

”Ne înclinăm cu deosebită admirație și respect în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun spunând fără prea multe cuvinte… Drum lin către cer, suflet nevinovat! Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer, Andreea! Suntem alături de părinții îndurerați după o asemenea tragedie”, a fost mesajul reprezentanților liceului unde a studiat Andreea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: