Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Loredanei Groza a făcut dezvăluri despre separarea acesteia de Andrei Boncea: „Nu o interesează”

Tatăl Loredanei Groza a făcut dezvăluri despre separarea acesteia de Andrei Boncea: „Nu o interesează”

Tatăl Loredanei Groza a făcut dezvăluri despre separarea acesteia de Andrei Boncea: „Nu o interesează”

Loredana Groza și Andrei Boncea s-ar fi despărțit, iar tatăl cântăreței a făcut dezvăluiri care ar întări acest zvon, neconfirmat de niciunul dintre cei doi până în momentul de față. Iată amănunte.

Tatăl Loredanei Groza a făcut dezvăluri despre separarea acesteia de Andrei Boncea: „Nu o interesează”

Loredana Groza nu ar mai purta de mult timp verighetă, însă nu a confirmat niciodată faptul că s-ar fi despărțit de Andrei Boncea, cel cu care are sau a avut un mariaj mai lung de două decenii.

Ea și Andrei Boncea au împreună și o fiică, pe Elena, o tânără de 25 de ani.

Vasile Groza, tatăl Loredanei Groza, a făcut câteva mărturisiri care dau de înțeles că fiica lui s-ar fi separat într-adevăr de soț. Mai mult decât atât, aceasta și Boncea ar avea o relație normală și nu au resentimente unul față de altul.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a mărturisit Vasile Groza, potrivit unui material exclusiv Cancan.

În presă au mai apărut speculații de-a lungul timpului ce prezintă situația căsniciei dintre ei ca fiind deja finalizată din 2019, iar acest fapt indică o ruptură după aproximativ 23 de ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în 1998. Fanii Loredanei Groza se întreabă mereu daca aceste zvonuri sunt reale sau nu, mai ales pentru că vedeta nu postează niciodată imagini cu soțul ei.

Totodată, în presă există și informații despre o femeie cu care Andrei Boncea și-ar fi refăcut viața.

„Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior (…) au divorțat în mare secret”, spuneau sursele pentru Capital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: