Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl lui Vlad Pascu, declarații halucinante despre accidentul de la 2 mai. „Lăsați familiile în pace, încetați să le tulburați suferința”

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații halucinante despre accidentul de la 2 mai. „Lăsați familiile în pace, încetați să le tulburați suferința”

Tatăl șoferului drogat din 2 Mai, declarații halucinante

Tatăl lui Vlad Pascu, implicat în tragicul accident de la 2 Mai, își exprimă nemulțumirea față de presă și refuză să discute despre victimele fiului său.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, cel care a fost implicat în accidentul mortal de la 2 Mai din vara anului trecut, a acuzat marți presa, susținând că aceasta încearcă să întoarcă familiile victimelor împotriva sa. Într-o declarație adresată jurnaliștilor, el a exprimat regretul față de modul în care evenimentele au fost prezentate în media și a catalogat situația drept un „cancan total”.

Declarații șocante făcute de Mihai Pascu

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce ați făcut și pentru modul în care ați manipulat informația și justiția. Este pur și simplu inacceptabil”, a spus el, refuzând însă să abordeze subiectul victimelor implicate în accidentul provocat de fiul său.

„Mă simt extrem de incomod să discut despre acei copii. Este un subiect tabu pentru mine. Ei sunt copii care au pierit în circumstanțe tragice, iar eu nu doresc să alimentez acest subiect. Lăsați familiile în pace, încetați să le tulburați suferința și să întoarceți opinia publică împotriva mea. Nu vă dați seama ce consecințe pot avea acțiunile voastre?”, a adăugat Mihail Pascu.

El a mai precizat că întotdeauna a încercat să acționeze corect și să respecte legea.

„Am încercat mereu să fac ce este corect. Din păcate, există constrângeri legale care m-au împiedicat să acționez conform dorințelor mele. Am avut toate resursele pregătite pentru a oferi asistență victimelor, inclusiv servicii medicale de urgență, dar regulile ne-au împiedicat să intervenim. Regret profund situația creată de manipularea informațiilor și de presiunea mediatică”, a conchis el.

Tatăl și fiul său, Vlad Pascu, împreună cu mama acestuia, Miruna, se află în prezent în fața justiției pentru mai multe infracțiuni, inclusiv trafic de droguri și implicare în accidentul mortal de la 2 Mai. Dosarul este în curs de judecare la Tribunalul București, iar Vlad Pascu este judecat separat la Judecătoria Mangalia pentru accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au pierit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: