Redactia.ro
Home » Sport » „Tatăl meu a fost lăsat să moară”! Povestea șocantă a unui om din sport

„Tatăl meu a fost lăsat să moară”! Povestea șocantă a unui om din sport

Tatăl meu a fost lăsat să moară

„Tatăl meu a fost lăsat să moară”! Această mărturie incredibilă îi aparține lui Oscar Haro, directorul sportiv al echipei de MotoGP, Honda. Tatăl său a decedat la spital din cauza coronavirusului.

Săptămâna trecută, tatăl lui Oscar Haro, în vârstă de 80 de ani a murit, după ce fusese infectat cu coronavirus. Deși a fost internat, medicii nu au putut face mare lucru. Oscar Haro a povestit totul într-un film postat pe rețelele de socializare.

„Cum poate un om care munceşte de la 15 ani şi plăteşte atâţia ani taxe către sănătate poate să moară din cauza lipsei de aparate de ventilaţie! A murit pentru că nu au mai putut să-l trateze. Există o lege care spune că cei peste 75 de ani nu mai sunt interesanţi şi sunt lăsaţi să moară! Mama este acasă, bolnavă şi ea, şi nu pot să merg să o văd. Nu înţeleg cum putem lăsa să moară o generaţie care a reconstruit ţara asta după război. Eu nu mi-am îmbrăţişat fiica de trei săptămâni! De frică!”, a declarat Haro.

„Tatăl meu a fost lăsat să moară”!

Potrivit ultimelor cifre în Spania numărul celor infectați cu coronavirus a ajuns la 33.000. Astfel, medicii sunt puși în situația de a alege pe cine să salveze. La fel s-a întțmplat și în cazul tatălui directorului de la echipa Honda. Oscar Haro a avut și un mesaj pentru compatrioții săi.

„Rămâneţi acasă, luaţi telefonul şi sunaţi-i pe părinţii voştri, cei care mai aveţi. Spuneţi-le cât de mult îi iubiţi şi mulţumiţi-le pentru tot ce au făcut pentru voi. Atât. E tot ce putem face acum pentru a scoate ţara din această situaţie teribilă”, a spus Haro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: