Redactia.ro
Home » Sport » Vasile Ouatu, fostul președinte de la Unic Piatra Neamț, răpus de COVID-19

Vasile Ouatu, fostul președinte de la Unic Piatra Neamț, răpus de COVID-19

Vasile Ouatu răpus de COVID-19

Vasile Ouatu, fostul președinte al echipei de volei feminin Unic Piatra Neamț a murit. El fusese confirmat pozitiv cu noul coronavirus pe data de 19 martie 2020.

Omul de afaceri în vârstă de 70 de ani a fost internat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Surse medicale susțin că starea sa de sănătate s-a agravat brusc. Milionarul suferea și de alte afecțiuni. Diabet și hipertensiune arteriala. Inițial se pare că acesta a refuzat testarea. Apoi când a început să se simtă rău s-a autoizolat la domiciliu. Pe 18 martie i se deschisese dosar penal pentru că a refuzat să declare traseul său anterior. Dosarul ar fi fost însă clasat o zi mai târziu. Deocamdată nu s-a putut stabili cum s-a infectat Vasile Ouatu, deoarece nu călătorise în ultima perioadă și nici nu intrase în contact cu persoane bolnave.

Vasile Ouatu, a treia victimă răpusă de COVID-19

Vasile Ouatu a fost pentru o perioadă președintele echipei de volei feminin, Unic Piatra Neamț. Omul de afaceri a fost și viceprimar al orașului Piatra Neamț, în perioada 2004-2008. El deținea și unul dintre cele mai renumite restaurante din oraș. Potrivit presei din Piatra Neamț, Ouatu participase în urmă cu puțină vreme la un eveniment cu sute de persoane. Este vorba despre un concurs de dans. Ulterior s-a descoperit că și alte persoane care au participat la acel eveniment au fost infectate cu noul coronavirus. După ce s-a aflat că Vasile Ouatu este infectat sute de oameni au început să intre în panică. Atât cadre medicale care au intrat în contact cu el dar și cei care avuseseră diverse întâlniri cu omul de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: