Redactia.ro
Home » Sport » Placido Domingo, celebrul tenor a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Placido Domingo, celebrul tenor a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Placido Domingo, testat pozitiv

Placido Domingo, celebrul tenor a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Spaniolul a făcut anunțul pe contul său de faceboook. Este tratat la domiciliu iar starea sa este bună.

Placido Domingo, unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai echipei Real Madrid, trece prin momente delicate. Cântărețul de 79 de ani a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Domingo a decis să facă testul după ce în ultima perioadă s-a simțit rău. Și-a asigurat însă fanii că, după ce a primit tratament, starea sa de sănătate s-a ameliorat.

„În prezent suntem bine cu toţii, însă eu am avut simptome de febră şi tuse şi am decis să fiu testat, iar rezultatul a fost pozitiv. Toată familia este în izolare. Vă rog să fiţi extrem de atenţi, să urmaţi regulile de bază, să vă spălaţi frecvent pe mâini, să staţi la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului şi, mai ales, rămâneţi acasă dacă puteţi!”, a scris Placido Domingo.

Placido Domingo e suporterul echipei Real Madrid

Tenorul este unul dintre cei mai înfocați fani ai clubului Real Madrid. El este prezent la aproape toate meciurile favoriților săi și a cântat de mai multe ori imnul Hala Madrid pe stadionul Santiago Bernabeu. Anul trecut, celebrul cântăreț a fost implicat într-un scandal sexual. 27 de femei l-au acuzat de hărțuire sexuală cât timp a fost directorul Operelor din Washington şi Los Angeles. Drept urmare spectacolele în care apărea Domingo au fost suspendate. Spaniolul a recunoscut o parte dintre acuzații. Faptele s-ar fi întâmplat în ultimii aproape 30 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: