Redactia.ro
Home » Sport » Anunțul mult așteptat! JO de la Tokyo ar putea fi amânate

Anunțul mult așteptat! JO de la Tokyo ar putea fi amânate

Anunțul mult așteptat

Anunțul mult așteptat. Mai multe tări au cerut amânarea olimpiadei de la Tokyo, dar japonezii declarau că nici nu se gândesc la așa ceva. Forțat de situația actuală, premierul nipon a recunoscut că va lua în calcul această variantă.

Pentru prima dată, japonezii recunosc faptul că este posibil ca Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea să nu aibă loc anul acesta. Mai multe țări au cerut amânarea, dar niponii s-au încăpățânat pănă acum. În final premierul japonez, Shinzo Abe a declarat.

„Dacă organizarea Olimpiadei devine dificilă, este posibil să nu avem altă opţiune decât să luăm în considerare amânarea jocurilor, ţinând cont de principiul olimpic de a pune sănătatea sportivilor înainte”, a declarat Abe.

Până acum, niponii au sfidat orice recomandare în ciuda pandemiei de coronavirus. Acum și-au schimbat discursul, după ce reprezentantii CIO au spus că vor lua o decizie clară în patru săptămâni.

Anunțul mult așteptat! Cine a cerut suspendarea JO

Australia și Canada au fost primele țări care au cerut suspendarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. De asemenea acest lucru a fost cerut și de mai mulți sportivi. Japonia a sfidat toate recomandările făcute până acum, în plină pandemie de COVID-19. Peste 50.000 de oameni au fost prezență la Sendai pentru a urmări ceremonia în care Flacăra olimpică a ajuns în Japonia. Jocurile Olimpice de la Tokyo ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 24 iulie-9 august 2020.

EURO 2020 a fost amânat

UEFA a decis după o videoconferință la care au participat cele 55 de federații afiliate ca EURO 2020 să se joace în 2021. Perioada va fi 11 iunie – 11 iulie. De asemenea UEFA a anulat toate rezervările făcute special pentru acest an în hotelurile din Copenhaga. La turneul final vor participa 24 de echipe, iar meciurile vor fi găzduite de 12 orașe, printre care și București. Pe Arena Națională ar urma să se joace patru meciuri. Trei din grupe și unul din optimile de finală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: