Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl uneia dintre fetițele ucise de șoferița beată, revoltat după eliberarea femeii: ”Dacă ai bani şi eşti puternic, scapi”

Tatăl uneia dintre fetițele ucise de șoferița beată, revoltat după eliberarea femeii: ”Dacă ai bani şi eşti puternic, scapi”

Accident- fete ucise in cartierul Andronache

Tatăl fetiței de șapte ani care a fost ucisă de șoferița beată, sâmbătă, în cartierul Andronache din Capitală, crede că femeia a avut pile încât să fie eliberată și plasată sub control judiciar. Bărbatul este revoltat de această situație și cere ca lumea să iasă în stradă, având în vedere că șoferița a provocat două decese.

Tatăl uneia dintre fetițele ucise de șoferița beată, revoltat după eliberarea femeii: ”Dacă ai bani şi eşti puternic, scapi”

Tatăl copilei minore, una dintre cele două fete ucise de șoferița beată, în cartierul Andronache din București, crede că femeia a avut pile, după ce s-a decis eliberarea ei și plasarea sub control judiciar. Bărbatul vrea dreptate și a cerut ca oamenii să iasă în stradă și să vorbească, potrivit România TV.

„Nici nu mă aşteptam. Noi le-am adus moarte acasă pe fetiţele astea două şi ea este în libertate. Dacă ai bani şi eşti puternic, scapi. Fetele acestea au murit la colţul străzii, dacă vă uitaţi în video a ajuns la ele fără să clipeşti. Avea 100 la oră. Vreau să se facă dreptate. Fetiţele au murit, au lăsat două familii. Vreau să iasă lumea în stradă, să vorbească. Au avut pile, nu ştiu ce au avut. Nu mă aşteptam să fie aşa niciodată„, a declarat tată fetiţei de 7 ani, citat de Antena 3.

Marcela Leonte, șoferița în vârstă de 56 de ani, care a provocat, sâmbătă, tragedia a fost plasată, luni, sub control judiciar pentru 60 de zile. În timpul audierilor, le-a precizat oamenilor legii că a consumat vin și rom înainte de a se urca la volanul mașinii. Asta după ce, inițial, a spus că a pierdut controlul volanului, din cauză că a strănutat și astfel a încurcat pedala de accelerație cu cea de frână. Martorii oculari mărturisesc faptul că Marcela Leonte avea acul vitezometrului oprit la 107 km/h, în urma accidentului. De asemenea, cei de la IML au descoperit că șoferița avea o alcoolemie de 0,7 în sânge.

Tatăl uneia dintre fetițe: ”Nici nu a fost accident, s-au certat ei și au vrut să se omoare”

Tot tatăl uneia dintre cele două fetițe ucise este de părere că în acest caz a fost vorba despre o sinucidere.

„Ea mi-a omorât copilul, și i-a dat drumul, și ei nu îi face dosar penal, îi face fratelui fetei care a murit. Ea nu a pierdut controlul volanului, s-au certat pe drum, și au vrut să se omoare ei doi, dar au murit două vieți, doi pui nevinovați.E o criminală. Nici nu a fost accident, s-au certat ei și au vrut să se omoare. Mi-au omorât copilul, singurul copil, m-am chinuit mult să îl fac. Vrem să se facă dreptate”, a spus, printre lacrimi, tatăl uneia dintre copilele ucise.

Reamintim că tragedia s-a produs sâmbătă, în cartierul Andronache din Capitală. Șoferița în vârstă de 56 de ani a intrat cu viteză pe un trotuar, direct într-un grup de persoane. Dacă restul persoanelor au reușit să se ferească, două fete au fost ucise, una de 20 de ani și una de șapte ani. După accident, șoferița și soțul ei, care era pe scaunul din dreapa, au fost luați la bătaie de martorii evenimentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: