Redactia.ro
Home » Știri » Te pregăteşti pentru Sărbătorile de iarnă? Iată câţi bani trebuie să pui deoparte pentru cazarea de la munte, pe Valea Prahovei!

Te pregăteşti pentru Sărbătorile de iarnă? Iată câţi bani trebuie să pui deoparte pentru cazarea de la munte, pe Valea Prahovei!

Meteo Revelion

Chiar dacă ne aflăm abia la începutul lui octombrie, este timpul să ne pregătim deja pentru Sărbătorile de iarnă. Adică să ne rezolvăm cazările din timp. Mulţi români aleg să meargă la munte, pe Valea Prahovei.

Pe grupurile de Facebook dedicate vacanțelor este forfotă mare. Mulți români cer oferte de la pensiuni și încearcă să găsească cea mai bună variantă.

3.000 lei pentru 3 zile de vacanţă

Într-o stațiune cunoscută din România, prețul pentru trei zile de vacanță depășește 3.000 de lei, doar pentru o singură persoană. Creșterea prețurilor se simte mai ales pentru familii, care sunt nevoite să scoată sume uriașe pentru un sejur de câteva zile la munte.

Toată lumea se plânge de scumpirile generale din România, dar totuși, deja sunt o mulțime de cereri pentru Revelion. Pe Turist Info (singurul site cu afișare prețuri fără comisioane), cam în toate zonele țării, prețurile par a fi aprox. 200-300 lei/ noapte/ persoană (FĂRĂ servicii de servirea mesei și FĂRĂ facilitatea ciubărului inclusă).

Deci, deloc ieftin și totuși sunt cereri tot mai multe”, a scris o turistă pe grupul „Vacanțe sub 500 de euro”.

Revelionul, mai scump decât Crăciunul

Pentru un sejur de Revelion, turiștii vor plăti sume mai mari. Patru nopți la un hotel de 4 stele costă 4.000 de lei de persoană la Poiana Brașov, de Anul Nou.

„Pachetul de Crăciun, 3 nopți (capacitatate 10-12 persoane), cazare cu împodobirea bradului în seara de Ajun, la prețul de 4.500 lei. Practic, undeva la 125-150 lei/pers pe noapte. Eu cred că este un preț decent, raportând la cât s-au scumpit toate utilitățile în ultima perioadă

Pentru perioada în care ne aflăm, hotelierii sau proprietarii de pensiuni/ moteluri cer 200-300 lei/pers/noapte. Pentru Revelion, Crăciun își dublează tarifele (deși costurile nu se regăsesc deloc în tarif)”, a descris un alt turist.

În cazul în care ai o familie numeroasă sau vrei să mergi la munte alături de prieteni, ideal este să vă cazați la o cabană. În Bucegi, prețul pentru patru nopți, pentru cel mult 12 persoane, costă 7.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: