Redactia.ro
Home » Monden » Te uiți la el și nu știi de unde să-l iei! Și-a început cariera ca manechin, dar a ajuns un om de afaceri de succes. Îl recunoști?

Te uiți la el și nu știi de unde să-l iei! Și-a început cariera ca manechin, dar a ajuns un om de afaceri de succes. Îl recunoști?

GALERIE FOTO (9) Cătălin Botezatu

Este deja un nume care nu mai are nevoie de explicații. Un designer de succes, apariție TV apreciată și mereu prezent la evenimentele mondene, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes români, el fiind apreciat inclusiv peste hotare.

Cătălin Botezatu urma să fie energetician în Canada

Cătălin Botezatu nu arăta deloc ca acum atunci când era doar un adolescent. Cu părul lung, barbișon și o îmbrăcăminte hippy, creatorul de modă nu seamănă deloc cu imaginea rafinată de acum.

Mai mult decât atât, chiar și pasiunile de atunci ale deisgnerului erau cu totul altele. Părinții lui voiai ca el să fie energetician la Reactorul Nuclear din Canada, acolo unde el avea rude.

Totuși, Cătălin Botezatu avea alt vis: voia să devină actor, așa că la un moment dat a trecut peste dorințele părinților pentru a urma calea pe care o dorea el cu adevărat.

“Eu am terminat un liceu de matematică – fizică și am fost meditat numai la științele exacte. Părinții mei își doreau ca eu să dau la Facultatea de Energetică, în cadrul Institutului Politehnic București și, la finele studiilor, să merg să lucrez la Reactorul Nuclear din Canada, acolo unde aveam rude. În primă fază, le-am dat satisfacție și m-am dus la examen”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu și-a început cariera ca manechin

Examenul l-a dat doar de dragul părinților lor și chiar dacă a luat, el voia să facă altceva cu viața lui.

”Am luat din prima, însa nu simțeam că am chemare pentru așa ceva, astfel că, în ciuda voinței părinților și, cu inima strânsă că nu i-am ascultat, am dat la Facultatea de Teatru. Îmi doream să fiu actor și simțeam că sunt foarte potrivit pentru această meserie”, a mai declarat designerul.

De vârsta de 18 ani, Cătălin Botezatu a început să cocheteze cu modellingul și a lucrat ca model pentru fabrica Apaca.

El a ajuns să fie, în anii 90, unul dintre cele mai apreciate modele și chiar a fost angajat al Zinei Dumitrescu. După ce a obținut diploma unei case de modă pentru modelling, Botezatu a fost numit de “Cel mai bun manechin al anului în Europa”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: