Redactia.ro
Home » Știri » Telenovela continuă! Gerard Pique, trădat de femeia pentru care a părăsit-o pe Shakira

Telenovela continuă! Gerard Pique, trădat de femeia pentru care a părăsit-o pe Shakira

shakira si pique

Încurcate sunt căile dragostei, iar karma nu întârzie să acționeze niciodată. Asta pare să învețe, pe propria piele, Pique! De aproximativ jumătate de an, Gerard Pique (în vârstă de 36 de ani) are o relație romantică cu Clara Chia Marti (în vârstă de 24 de ani). Fostul fotbalist a început această relație în timp ce era încă într-o relație cu Shakira. Ca urmare, Pique și celebra artistă au trebuit să se despartă. Acum, se zvoneste că fostul fundaș al Barcelonei are parte de o situație nefericită. Presa din Spania a lansat un zvon că Clara Chia l-ar fi înșelat pe Pique cu Pep Guardiola (în vârstă de 54 de ani).

Pique, înșelat de iubita tinerică. Cu cine l-a trădat Clara Chia

Deși pare că Gerard Pique și partenera sa Clara Chia trăiesc o poveste de dragoste fericită, presa din Spania a lansat o teorie șocantă cu privire la relația lor. Potrivit ziarelor spaniole citate de publicația Sport, se crede că Clara l-ar fi înșelat pe Pique, după ce acesta a avut o aventură cu o avocată. Mai surprinzător, se spune că persoana cu care Clara ar fi avut o relație ar fi fost nimeni altul decât Pep Guardiola, fostul antrenor al lui Pique la Barcelona între 2008 și 2012.

Conform jurnaliștilor spanioli, se crede că Pep Guardiola și Clara Chia s-au întâlnit la școala la care învăța partenera lui Pique și la care mergeau și copiii antrenorului spaniol. Este important de menționat că Pep Guardiola este căsătorit din 2014 cu Cristina Serra și că există o diferență de vârstă de 28 de ani între el și Clara Chia.

Cu toate acestea, relația dintre Gerard Pique și Clara Chia pare să fie solidă și neafectată de aceste zvonuri scandaloase. Cei doi se înțeleg foarte bine și se pare că au planuri cât se poate de serioase, așadar nu este exclus să devină soț și soție în viitorul apropiat.

Shakira l-a dat uitării pe Pique

În ciuda faptului că toți credeau că Shakira suferă enorm din pricina despărțirii de Pique, ținând cont că a lansat o melodie în care îl atacă cât se poate de direct pe fostul partener de viață, iată că realitatea este complet diferită de ce ne-am imaginat. Conform publicațiilor de peste Ocean, Shakira iubește din nou. Este vorba despre un bărbat misterios din Miami, Statele Unite ale Americii, acesta fiind și motivul pentru care solista ar urma să se mute în Statele Unite la începutul lunii aprilie.

Pique nu a oferit declarații prea multe despre despărțirea de Shakira, însă recent a scris pe contul personal de Instagram un mesaj care exprimă clar poziția pe care o are acesta în raport cu separarea care a ținut prima pagină a ziarelor.

„În continuare, fac doar ce vreau! Vreau să fiu fidel doar principiilor mele. Nu am vrut să dau bani ca să îmi spăl imaginea. Au fost schimbări în viața mea. Important e că am reușit să rămân fericit. Fiecare părinte are datoria să își protejeze copiii, iar asta se aplică și în cazul meu.”, a fost mesajul lui Pique.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: