Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir a dezvăluit secretul pentru a-și controla pofta de mâncare. Ce trucuri are prezentatoarea

Teo Trandafir a dezvăluit secretul pentru a-și controla pofta de mâncare. Ce trucuri are prezentatoarea

Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea sa a fost scoasă de pe post

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a reușit să slăbească impresionant de mult în urmă cu câțiva ani, iar acum dezvăluie secretul care a ajutat-o să își controleze pofta de mâncare. Metoda, inventată chiar de ea, a dat roade și o ajută să se mențină în formă.

Trucul care a ajutat-o să scape de pofta de mâncare

Într-un podcast recent, „Gând la Gând cu Teo”, unde a avut-o invitată pe Carmen Tănase, Teo Trandafir a dezvăluit trucul pe care îl folosește pentru a-și controla pofta de mâncare. Vedeta a explicat cum reușește să se mențină în formă și să evite tentațiile culinare.

Nu mi-e poftă niciodată de nimic. Am inventat o chestie. În momentul în care mi-e poftă, spun următorul text: ‘Tu ce ești, un câine legat de calorifer, care poftește la masa stăpânului sau inteligență superioară?’ Mă închipui legată de calorifer, bălind la masa omului. Numai când aud că bălesc, nu”, a spus prezentatoarea.

Această tehnică simplă, dar eficientă, o ajută pe Teo Trandafir să se detașeze de pofta de mâncare și să își mențină disciplina alimentară. Chiar dacă nu toată lumea poate adopta acest truc, vedeta consideră că este o metodă care funcționează perfect pentru ea.

Secretul lui Teo Trandafir pentru a se menține în formă

Pe lângă trucul mental pe care l-a inventat, Teo Trandafir aplică și alte strategii pentru a se menține în formă. Unul dintre cele mai importante obiceiuri ale vedetei este hidratarea constantă. Teo subliniază importanța consumului de apă, în special dimineața.

Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine mai ales dimineața și apoi să mănânci tot ce vrei cu măsură și în cantități foarte mici. Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici”, a declarat Teo Trandafir pentru spectacola.ro.

Această abordare flexibilă îi permite să se bucure de diverse alimente fără a se simți privată, dar cu atenție la porții, ceea ce contribuie la menținerea unei greutăți sănătoase și a unei vieți echilibrate.

Alimentația selectivă și preferințele personale

Teo Trandafir are și anumite alimente pe care evită să le consume. În cadrul unui interviu pentru Unica, vedeta a menționat că nu mănâncă niciodată carne de miel. Deși a încercat acest preparat în trecut, experiența nu a fost una plăcută, astfel că a decis să îl excludă din dieta sa.

Aceasta este o demonstrație a modului în care preferințele personale și experiențele anterioare pot influența alegerile alimentare. Fiecare persoană are dreptul să își stabilească propriile reguli și să adopte o dietă care îi satisface atât nevoile nutriționale, cât și gusturile personale.

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a reușit să slăbească impresionant de mult în urmă cu câțiva ani, iar acum dezvăluie secretul care a ajutat-o să își controleze pofta de mâncare. Metoda, inventată chiar de ea, a dat roade și o ajută să se mențină în formă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: