Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, dezvăluiri inedite din trecutul său. Ce relație avea vedeta tv cu tatăl său

Teo Trandafir, dezvăluiri inedite din trecutul său. Ce relație avea vedeta tv cu tatăl său

GALERIE FOTO (4) Teo Trandafir, dezvăluiri inedite din trecutul său.

Teo Trandafir, dezvăluiri inedite din trecutul său. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar a preferat mereu să fie discretă cu viața sa personală. Recent, Teo Trandafir a făcut mărturisiri surprinzătoare despre trecutul său.

Teo Trandafir, dezvăluiri inedite din trecutul său. Ce relație avea vedeta tv cu tatăl său

Teo Trandafir, dezvăluiri inedite din trecutul său. În vârstă de 53 de ani, Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri inedite din trecutul ei. Vedeta și-a adus aminte de perioada în care era adolescentă, povestindu-le fanilor săi ce nu îi spunea niciodată tatălui său. Prezentatoarea de la Kanal D nu își aduce aminte foarte bine perioada majoratului.

„Nu îmi amintesc foarte bine, părerile sunt împărțite. Eu am avut senzația întotdeauna că am fost un copil obișnuit, lipsit de culoare, de neremarcat, dar oamenii care povestesc despre mine și îmi povestesc mie îmi spun contrariul. Eu nu recunosc personajul despre care se vorbește. Mie mi s-a părut întotdeauna că trebuie să dau mai mult, să fac mai mult, să înțeleg mai mult și mai repede. Oamenii spun că făceam asta. Părerea mea despre mine este una distorsionată”, a spus Teo Trandafir.

Vedeta tv a explicat că nu putea să îi povestească tatălui său orice și nici nu aveau o relație deschisă la acea vreme. ”La majorat ne adunăm cu toții într-o sufragerie, nu aveam voie să bem, erau părinții cu noi. Acum nu am mai văzut majorate cu participarea părinților. Ei ori se retrag, ori sunt pur și simplu alungați. Eu nu-mi permiteam să-i spun tatălui meu să iasă din încăpere, nu era bine. La vremea aia eram și obișnuiți cu un sistem de valori puțin diferit”, a completat vedeta de televiziune.

Deși în trecut au existat divergențe între ei, Teo Trandafir continuă să-și sune tatăl. Ion Uță a declarat într-un interviu, în urmă cu ceva timp că Teo nu l-a mai vizitat de peste trei ani. Chiar și așa, moderatoarea tv își sună tatăl și se interesează de soarta sa. „Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: «Cheamă-mă și vin!». Dar eu îi zic: « Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!». Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul «Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață».Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință. Nu e vorba că avem o relație rece, e vorba despre respect, despre lucruri din trecut. Acum sunt un muribund. Stau în casă, sunt al dracului de cumințel. Mai facem haz de necaz, nu vedeți ce vremuri grele trăim?”, a spus Ion Uță.

Teo Trandafir, despre fiica ei, Maia

Colega de platou a lui Bursucu a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa. Întrebată ce calitate ar împrumuta de la Maia, Teo a făcut declarații emoționante. ”Puterea, este un om extrem de puternic. Are căderile ei ca toată lumea, nu este robot, dar puterea ei de a merge mai departe în fiecare zi pe mine mă impresionează”. Teo Trandafor a adoptat-o pe Maia la o vârstă fragedă, iar cele două au o relație puternică și specială.

În cadrul unui interviu, Teo a recunoscut că nu a avut niciodată intenția de a înfia un copil. „Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a mai spus Teo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: