Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, iritată de atitudinea lui Florin Piersic Jr.: „M-a enervat cel mai tare”

Teo Trandafir, iritată de atitudinea lui Florin Piersic Jr.: „M-a enervat cel mai tare”

Teo Trandafir, iritată de atitudinea lui Florin Piersic Jr

Teo Trandafir, iritată de atitudinea lui Florin Piersic Jr. Prezentatoarea TV a mărturisit că vedeta care a enervat-o cel mai tare în timpul unei emisiuni, a fost Florin Piersic Jr. Teo și-a adus aminte de un momente stânjenitor pentru că actorul nu a vrut să răspundă la întrebările sale.

Teo Trandafir, iritată de atitudinea lui Florin Piersic Jr.: „M-a enervat cel mai tare”

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta a moderat zeci de emisiuni de-a lungul carierei sale, iar în urmă cu câțiva ani, când se afla la PRO TV, l-a avut ca invitat în emisiune pe Florin Piersic Jr. Vedeta a povestit că fiul lui Florin Piersic a enervart-o la culme pentru că nu a vrut să răspundă la întrebările pregătite de ea. Teo a fost anunțată că trebuie să îl țină de vorbă pe actor timp de 18 minute, timp în care îi adresa întrebările pregătite de ea.

Înainte să intre în direct, prezentatoarea a văzut că Florin Piersic avea trecut pe niște foi răspunsurile scurte la întrebările ce urma să-i fie adresate. Teo a mărturisit că nu se aștepta ca celebrul actor să aibă răspunsuri doar cu DA sau NU la întrebările ei. Acest lucru a iritat-o la culme, motiv pentru care le-a transmis telespectatorilor că va vorbi doar ea în următoarele minute pentru că invitatul nu dorește să răspundă la întrebări. „Florin Piersic junior m-a enervat cel mai tare. Zice așa. Vine în emisiune. Avea în mână niște foi. Pe ele scria da, nu, la această întrebare nu răspund. Încep să-l întreb.Și văd că scoate foaia. Zice: da. A doua întrebare: nu. Apoi a zis că la această întrebare nu răspund’, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

Ulterior, Teo a aflat că Florin Piersic Jr. era într-un scandal cu un ziar care scrisese o informație neadecvată despre el. Inițial, Teo a crezut că fiul celebrului maestru a vrut să se răzbune pe ea. „Mă ridic așa și zic: „Stimați telespectatori, vă voi demonstra că sunt un adevărat om de televiziune. Voi vorbi 18 minute, pentru că invitatul din spatele meu nu dorește să comunice cu mine”’, a mai spus Teo Trandafir în emisiune.

Teo Trandafir, relație specială cu Florin Piersic

Când Teo Trandafir s-a confruntat cu probleme de sănătate în 2011, Florin Piersic a dezvăluit că s-a rugat pentru sănătatea acesteia. Atunci, la o petrecere dată de primarul din Bacău în cinstea lui Florin Piersic, pe care l-a numit cetățean de onoare al orașului, actorul i-a îndemnat pe toți cei prezenți să se roage pentru sănătatea prezentatoarei tv.

Teo Trandafir a trecut prin momente dificile, dar a reușit să treacă peste ele. „Am ajuns la concluzia că cea mai valoroasă lecție este să nu fii bolnav, să te menții sănătos. Am învățat, într-adevăr, ceva despre care chiar recent vorbeam cu cineva.Acum trăiesc intenționat, trăiesc pentru că vreau. Înainte trăiam pentru că așa trebuia. Acum știu ce vreau cu mine. Că se va întâmpla sau nu, este altă discuție…‘, a spus Teo pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: