Redactia.ro
Home » Monden » Teodora Mareș, actrița din „Declarație de dragoste”, arată de invidiat și la 54 de ani. Cele mai recente fotografii cu artista

Teodora Mareș, actrița din „Declarație de dragoste”, arată de invidiat și la 54 de ani. Cele mai recente fotografii cu artista

Filmul “Declarație de dragoste” a umplut timp de luni la rând sălile de cinema. Pelicula a intrat în istorie, iar oamenii încă își amintesc cu drag de această creație cinematografică. Rolul principal feminin era interpretat de Teodora Mareș, o tânără frumoasă, studentă la Actorie.

În anul 1985, când i-a fost dat rolul Ioanei în „Declarație de dragoste”, era încă pe băncile facultății. Tânara pe care o interpreta era protagonista filmului și era o elevă de liceu. Rolul acesta a fost și cel care i-a marcat cariera. Chiar ea a mărturisit că mult timp după lansarea filmului era oprită de oameni pe stradă pentru a da autografe.

Teodora a vrăjit publicul prin carisma și talentul său. Imaginea fetei tinere, cu codițe și îmbrăcată în uniformă de liceu i-a făcut pe oameni să se îndrăgostească de ea.

În anii ce au urmat, Teodora Mareș a mai primit roluri în câteva pelicule, însă apoi a dispărut din lumea cinematografiei.

Cu toate astea, actrița și-a continuat cariera pe scenă, la teatru. Cu timpul, oamenii au început să uite de ea, iar acum puțini sunt cei care o mai recunosc pe stradă.

Teodora Mareș și-a schimbat look-ul

A renunțat de mult la părul său lung. Acum preferă o tunsoare scurtă. Ce nu s-a schimbat, însă, este zâmbetul ei molipsitor și frumusețea adolescentină. Are 54 de ani, pe care i-a împlinit pe 27 decembrie, dar nu-și arată vârsta. Cei care merg la Teatrul Național din București o mai pot vedea în două spectacole.

Teodora Mareș
Teodora Mareș

Pe plan personal, însă, viața nu i-a surâs. Teodora a fost căsătorită o singură dată, cu actorul și realizatorul de televiziune Felix Totolici. Cei doi au divorțat ulterior, iar actrița nu și-a refăcut viața. Cu câțiva ani în urmă a mărturisit că cel mai mare regret al său este acela că nu are copii.

Teodora Mareș a rămas aceeași distinsă doamnă, chiar și divortață de antrenorul de polo. Actorul și prezentatorul de televiziune, Felix Totolici, a fost o persoană deosebită in viața actriței. Partenerul ei din  „Orfeu în infern” a reușit să o ajute să-și vindece depresia, soldată cu internări în clinici de psihiatrie, lucru pe care superba actriță nu îl ascunde. Ea a spus că a fi foarte frumoasa nu echivalează cu a fi la fel de fericită”, se scria in presă în urmă cu câțiva ani.

Felix Totolici a plecat în Marea Britanie în 2011, unde s-a recăsătorit și are și o fiică.

Etichete: