Redactia.ro
Home » Știri » Teorie a conspirației cu specific regal: Meghan Markle a ascuns un microfon în haine, într-una dintre zilele dedicate funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Teorie a conspirației cu specific regal: Meghan Markle a ascuns un microfon în haine, într-una dintre zilele dedicate funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

GALERIE FOTO (2) Teorie a conspirației cu specific regal: Meghan Markle a ascuns un microfon în haine, într-una dintre zilele dedicate funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle a ascuns un microfon în hainele pe care le-a puratat într-una dintre zilele trecute, dedicate funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a, se vehiculează în presa internațională. Iată despre ce este vorba și de unde până unde s-a ajuns aici.

Meghan Markle ar fi ascuns un microfon în haine, într-una dintre zilele dedicate funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Printre numeroase știri care au cuprins întreaga lume despre moartea Reginei Elisabeta a II-a, s-au strecurat și „fakenews-uri”, dar și multe speculații, bârfe și teorii ale conspirației.

Una dintre aceste teorii conspirative s-a născut și s-a răspândit cu rapiditate sâmbătă, când Meghan Markle și Prințul Harry au mers la Castelul Windsor ca să salute mulțimea îndoliată și să vadă omagiile aduse Reginei defuncte.

La un moment dat, un detaliu a atras atenția și a stârnit numeroase controverse, ulterior, în mediul online. Sunt persoane care susțin că în acea zi Meghan Markle ar fi purtat un dispozitiv de înregistrare secret, pe sub rochie, relatează presa internațională.

Utilizatorii Twitter au observat încrețitura în formă de pătrat în rochia purtată de Meghan Markle, în timp ce aceasta mergea alături de Prințul Harry, Prințul William și de Kate Middleton pentru a vedea omagiile lăsate pentru regretata Regină. Iată fotografia care a dus la aceste teorii.

Foto: Getty Images

Și totuși, de ce să fi făcut acest lucru? Mai multe persoane din mediul online și-au dat cu părerea și au sugerat că Meghan Markle ar putea aduna astfel „material” pentru o serie de documentare care urma să fie lansată pe Netflix despre decesul Reginei Elisabeta a II-a.

„Nu-mi vine să cred că înregistrează asta. Ea este pur și simplu o femeie josnică și toxică. Sper că Regele Charles i-a spus lui Harry că nu trebuie să vină la înmormântare”, a spus un internaut mai acid pe Twitter.

Totuși, conform jurnaliștilor de la Page Six acuzația este nefondată.

„Este o nebunie și asta îi dăunează imaginii. Bineînțeles că nu purta un microfon”, a declarat o sursă apropiată lui Meghan Markle pentru publicația Page Six.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: