Redactia.ro
Home » Stil de viață » Terase largi cu uşile culisante cu ridicare

Terase largi cu uşile culisante cu ridicare

Terase largi cu uşile culisante cu ridicare

În prezent, toate casele moderne au o terasă care poate fi închisă până la 6.5 m cu uşi culisante cu ridicare.

Datorită faptului că se manevrează foarte uşor, acestea sunt ideale pentru terasele mari. Uşile culisante nu au funcţia de înclinare, elementele fiind prinse în sine încastrate în podea pentru tranziţia fără bariere. Datorită tehnologiei performante, uşile Salamander sunt sigure, durabile şi calitative, ceea ce le face foarte populare şi apreciate în întreaga lume. Pentru a deschide usile culisante cu ridicare Salamander este necesară o forţă foarte mică, un motiv în plus pentru a fi alese în închiderea teraselor moderne.

Uşi culisante Salamander –  soluții uşor de manevrat

Pe lângă rezistenta crescută la vânt, impermeabilitatea şi izolarea termică bună care caracterizează toate produsele Salamander, uşile culisante oferă stabilitate şi facilitatea în utilizare. Totodată, tehnologia avansată facilitează glisarea, iar pentru un plus de confort şi siguranţă, uşile culisante Salamander pot fi prevăzute cu un sistem de închidere care încetineşte rularea înainte de închidere numit Soft Klose.

Confort, design şi acces facil garantat

Uşile culisante cu ridicare Salamander asigura confort, siguranţă şi protecţie maximă împotriva intemperiilor, fiind ideale pentru terasele mari cu privelişti încântătoare. Datorită versatilităţii şi designului special, uşile culisante Salamander se pot proiecta şi adaptă uşor cerinţelor de construcţie, atât pentru reşedinţele de lux, cât şi pentru cele moderne. Totodată, aceste uşi vor aduce o nouă viaţa faţadelor, fiind decorative şi durabile.

Uşile culisante cu ridicare Salamander ideale pentru spaţiile mici

Datorită designului şi a funcţionalităţii lor, dar şi a eficienţei energetice şi a rezistenţei, uşile culisante cu ridicare Salmander devin din ce în ce mai populare şi mai căutate. Lipsa balamalelor tradiţionale şi modul de deschidere, contribuie la economisirea spaţiului şi le fac perfecte pentru spaţiile limitate.

Uşile culisante îmbunătăţesc considerabil iluminarea naturală a camerelor Datorită faptului că sunt din sticlă de sus până jos, uşile culisante cu ridicare Salamander asigura o iluminare perfectă a camerei care duce spre terasă. În plus, designul simplu şi elegant şi funcţionalitatea lor aduc un plus de rafinament şi de elegantă oricărei case.

 

Cum se întreţine o uşa culisantă

Dacă ai hotărât să instalezi o ușă culisantă cu ridicare Salamander spre terasă, ține seamă de sfaturile specialistilor cu privire la întreţinerea periodică. Este absolut necesar să păstrezi cadrul curat şi să elimini periodic praful şi murdăria. Se recomanda lubrifierea mecanismului de blocare şi glisare cel puţin de două ori pe an. În acest mod te asiguri că uşa va funcţiona întotdeauna corespunzător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: