Redactia.ro
Home » Știri » „Testamentul” pe care Cornel Galeș l-a lăsat: „Pot să mor oricând. Nu îmi este frică!”

„Testamentul” pe care Cornel Galeș l-a lăsat: „Pot să mor oricând. Nu îmi este frică!”

"Testamentul" pe care Cornel Galeș l-a lăsat: "Pot să mor oricând. Nu îmi este frică!"

„Testamentul” pe care Cornel Galeș l-a lăsat. Soțul Ilenei Ciuculete s-a confesat unui prieten înainte să moară. Cornel Galeș i-a spus că nu îi este frică de moarte, după ce soția sa i-a murit în brațe.

„Testamentul” pe care Cornel Galeș l-a lăsat: „Pot să mor oricând. Nu îmi este frică!”

Potrivit Cancan.ro, Cornel Galeș i-ar fi spus unui prieten înainte să moară, regretele lui. Văduvul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului său că nu este speriat de moarte, după ce, soția sa și-a dat ultima suflare în brațele lui.

Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea. Am ajutat-o cât am putut, doar că mama ei nu a fost dispusă la mai mult”, s-ar fi confesat Cornel Galeș prietenului său, cu doar câteva zile înainte de accidentul în care și-a găsit sfârșitul.

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier, în Spania

Cornel Galeș a investit o sumă mare, în Spania, unde a ales să locuiască după ce a parăsit România. Galeș ar fi plătit o sumă colosală pe o casă și o mașină, pentru a avea parte de confortul cu care era obișnuit în România.

Claudia, fiica lui Cornel Galeș, a fost abandonată de tatăl său pe când aceasta avea doar patru ani. După moartea acestuia, Claudia va moștenir averea acestuia. Conform legilor din Spania, dacă bunurile deținute de Cornel Galeș nu vor fi revendicate de moștenitori, fiica lui sau fratele s[u, fostul impresar, Marian Galeș, poate ajunge în posesia autorităților spaniole.

Prietena Ilenei Ciuculete, mărturisiri șocante

Mirela Radu, una dintre prietenele Ilenei Ciuculete și ea interpretă de muzică populară, a vorbit despre moartea lui Cornel Galeș.

Este trist, sincer credeam că sunt doar zvonuri. Acum şi-a găsit liniştea adevărată lângă femeia care l-a iubit. Un cuplu pe care l-am admirat mult. Se potriveau de minune şi se completau unul pe celălalt. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l ierte de păcate!”, a declarat Mirela Radu.

Citeste si:Accident grav! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: