Redactia.ro
Home » Home » Testează-ți IQ-ul chiar acum. Ai nouă secunde la dispoziție să găsești femeia ascunsă în imagine

Testează-ți IQ-ul chiar acum. Ai nouă secunde la dispoziție să găsești femeia ascunsă în imagine

GALERIE FOTO (3)

Aceasta este cea mai virală iluzie optică! Cine reușește să descopere femeia ascunsă în imagine, timp de nouă secunde, are un IQ foarte ridicat.

Iluziile optice fac furori în mediul online în ultima vreme, iar cine vrea să-și testeze abilitățile o poate face cu doar un click distanță. Iluziile optice combat stresul și îmbunătățesc considerabil abilitățile de observare și stimulează creativitatea.

De asemenea, iluziile optice sunt fenomene care ne pot induce în eroare percepția vizuală, determinându-ne să vedem lucruri care nu corespund realității sau să interpretăm informațiile vizuale în mod eronat. Aceste iluzii sunt rezultatul interacțiunii complexe dintre ochiul uman și creierul nostru și oferă o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează sistemul vizual.

Tipuri de iluzii optice

Iluzii de Dimensiune: Unele iluzii pot face obiectele să pară mai mari sau mai mici decât sunt în realitate.

Iluzii de Culori: Anumite imagini pot crea senzații de culoare care nu există în mod real sau pot influența percepția culorilor.

Iluzii de Mișcare: Imaginile pot părea să se miște sau să vibreze, deși în realitate sunt statice.

iluzie optică virală
Sursa foto: Daily Star

: Aceste iluzii pot crea percepții eronate ale adâncimii sau distanței într-o imagine.

Iluziile optice pot fi explicate prin modul în care ochiul și creierul procesează informațiile vizuale. De exemplu, iluziile de dimensiune pot fi cauzate de perspectiva relativă, iar iluziile de culori pot implica modul în care ochiul percepe diferite lungimi de undă ale luminii.

Pornește cronometrul pentru a găsi iluzia optică din această imagine

Iluzia optică ilustrată în această imagine îți pune în joc scorul IQ-ului. Conform Daily Star, doar oamenii cu un IQ foarte ridicat pot să găsească femeia ascunsă în doar nouă secunde.

În această imagine este ilustrat un bărbat în pădure care își caută partenera. La prima vedere, imaginea pare una simplă, însă internauții nu au găsit așa de ușor femeia.

Noi venim în ajutor și cu primul indiciu pentru a câștiga timp în găsirea femeii dispărute. În timpul căutării, uită-te cu atenție lângă mâna dreaptă a bărbatului din imagine. Cu siguranță acum ai reușit să o găsești!

Iluziile optice sunt adesea folosite în cercetare științifică și sunt subiect de interes în domenii precum psihologia vizuală și neuroștiința, ajutând la înțelegerea modului în care creierul nostru interpretează informațiile vizuale.

Sursa foto: Daily Star
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: