Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose a luat o decizie neașteptată! Bogdan de la Ploiești a făcut marele anunț

Theo Rose a luat o decizie neașteptată! Bogdan de la Ploiești a făcut marele anunț

Theo Rose a luat o decizie neașteptată! Bogdan de la Ploiești a făcut marele anunț

Theo Rose a luat o decizie neașteptată! Bogdan de la Ploiești nu a mai stat pe gânduri și a decis să spună lucrurilor pe nume. 

Theo Rose a luat o decizie neașteptată! Bogdan de la Ploiești a făcut marele anunț

Theo Rose și-a pus marea comunitate pe gânduri după postarea făcută de colegul său de breaslă, Bogdan de la Ploiești. Manelistul nu a mai stat pe gânduri și a decis să spună lucrurilor pe nume, dacă nimeni nu are curajul de a o face.

Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au o relație de prietenie foarte bine consolidată, astfel că-și permit întotdeauna glume. După ce artista s-a constumat înainte de Halloween într-un personaj din cunoscutul film Avatar, manelistul a făcut o glumă care a luat prin surprindere mare comunitate.

Bogdan de la Ploiești a spus pe pagina sa personală de Instagram faptul că Theo este gata să își schimbe meseria și să joace în cea de-a treia parte a filmului Avatar. Deoarece vorbea destul de serios și nu a dat de înțeles că ar fi vorba de o glumă, foarte mulți au crezut că este adevărat, astfel că întrebările au început să curgă. Din fericire, cei doi au explicat că a fost doar o doză de amuzament și nimic mai mult.

”Sora noastră va juca în Avatar 3. Felicitări!”, a anunțat Bogdan de la Ploiești.

Ce a pățit Theo Rose la nunta lui Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu și iubita lui s-au căsătorit în luna iulie a acestui an. La nunta lor a fost invitată și Theo Rose să cântă, iar acum, artista a dezvăluit cu ce situație s-a confruntat la eveniment. Înainte de ziua nunții lui Liviu Teodorescu, cântăreața a participat la mai multe filmări pentru un show TV și oboseala și-a spus cuvântul.

De aproximativ trei ani, Theo Rose se luptă cu anxietatea. Iar cântăreața a avut parte de un astfel de episod înainte de a urca pe scenă, la nunta lui Liviu Teodorescu. I s-a făcut rău instant și a mers la baie. A vomitat și abia se putea ține pe picioare. Colega de breaslă a stat cu ea și a încurajat-o să meargă pe scenă. Invitații o așteptau cu sufletul la gură, iar Theo Rose și-a luat inima-n dinți și a reușit să-și facă treaba. Iar prestația ei a fost aplaudată de toată lumea prezentă.

”M-am dus acolo. La început nu dădeam semne așa, că o să mă apuce dracii pe acolo. E și stresul ăla să nu dezamăgești. Am luat o gură de apă și mi-a venit să vomit. Am plecat la baie, cu Alexandra mea după mine. La baie am vomitat și auzeam în cască intro-ul pe care îl cântau băieții”, a povestit Theo Rose în cadrul unui podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: