Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose este în scandal cu Dorian Popa! ”Fac glume cu familia mea moartă”

Theo Rose este în scandal cu Dorian Popa! ”Fac glume cu familia mea moartă”

Theo Rose este în scandal cu Dorian Popa! ”Fac glume cu familia mea moartă”

Theo Rose este în scandal cu Dorian Popa! Conflictul a pornit după ce concurenta de la ”Bravo, ai stil Celebrities” a postat un videoclip în care face mișto de artist. 

Theo Rose este în scandal cu Dorian Popa

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România la ora actuală. Aceasta este concurentă și la ”Bravo, ai stil Celebrities” și se apropie cu pași repezi de marea finală. Chiar dacă are o viață plină și muncește din greu, se pare că a avut timp să-l provoace pe Dorian Popa la un scandal în mediul online.

Theo Rose și Boier Bibescu s-au filmat cu unul dintre filtrele lui Dorian Popa, care imită curtea vilei sale, și au început să îl ironizeze pe artist. Bine ai venit în vlogul meu, în curte la Dorian Popa”, spuns Boier Bibescu, iar Theo a răspuns imediat: ”Cheluțu, unde ești?”. ”Uite-l în spate acolo, s-a înecat”, îi răspunde Boier Bibescu lui Theo Rose. Reacția cântăreței a fost cea care i-a pus capac lui Dorian Popa: Ce rău îmi pare de el, ce rău îmi pare de el”, a spus Theo Rose.

Cântărețul a răbufnit pe Instagram, după ce un videoclipul în care cei doi vorbesc despre Cheluțu a ajuns pe internet. Astfel s-a ajuns la un conflic, iar acum Theo Rose este în scandal cu Dorian Popa.

Replica dură dată de Dorian Popa pe Instagram

După ce a văzut clipul filmat cu Boier Bibescu și Theo Rose, Dorian Popa a postat un videoclip la secțiunea de InstaStory și i-a acuzat pe cei doi că fac glume despre „familia lui moartă”, potrivit wowbiz.ro.

”Hâtz Jonuțule cu bună dimineața. Până mai ieri, Boier Bibescu era un băiat extraordinar, la care mergeam la studio și compunea muzică și avea și un cățel pe care îl iubea mult. Iar Theo Rose era o domnișoară la început de drum care își dorea succes. Acum l-au primit”, a dezvăluit Dorian Popa.

După ce a postat acest mesaj, Dorian Popa a publicat tot la Story videoclipul original făcut de cei doi, pe care a scris : Acum ei sunt la un ALT NIVEL…fac glume cu familia mea moartă”. 

Dorian Popa este foarte atașat de câinele lui, care acum face parte din familie și este tratat ca atare. Cheluțu, așa cum se numește patrupedul, a devenit celebru după ce Dorian Popa a scos împreună cu el melodia ”Înoată Cheluțu”, în vara acestui an.

Cățelul artistului a devenit, într-un timp atât de scurt, cel mai iubit câine din România. Dorian Popa a dezvăluit că acesta a avut o viață extrem de dificlă înainte să îl adopte. Cheluțu a avut mai multe probleme de sănătate, însă artistul l-a dus la o clinică, unde a avut paret de toate tratamentele necesare.

Etichete: