Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, pregătită să devină mamă! Anunțul făcut la scurt timp după ce s-a aflat că se iubește cu Anghel Damian

Theo Rose, pregătită să devină mamă! Anunțul făcut la scurt timp după ce s-a aflat că se iubește cu Anghel Damian

GALERIE FOTO (2)

Theo Rose a făcut anunțul mult așteptat, la scurt timp după ce s-a aflat că se iubește cu Anghel Damian. Celebra cântăreață i-a luat pe toți prin surprindere după ce s-a despărțit de Alex Leonte, cu care avea o relație de cinci ani. Acum este bine, fericită și cu zâmbetul pe buze alături de noul ei iubit.

Theo Rose, pregătită să devină mamă

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian, cel care îi aduce zâmbetul pe buze, după despărțirea de Alex Leonte. Se pare că lucrurile merg chiar bine între ea și noul ei iubit, căci a dat de înțeles că-și dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Artista este de părere că și dacă s-ar întâmpla acum, ar fi o minune, căreia nu i-ar spune NU. Cântăreața spune că un bebeluș este binevenit oricând în viața ei. „Când o veni, ce? Eu am tot timpul din lume dacă vine copilul, uite, i-am făcut loc aici îl bag”, a spus Theo Rose.

Theo Rose și-a asumat relația cu noul iubit

Vestea că Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio a picat ca un trăsnet peste toți. Artista și-a asumat noua relație, cu Anghel Damian, și a explicat și faptul că nu mai este împreună cu nepotul lui nea Mărin.

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat  asta, ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, spunea Theo Rose, la scurt timp după ce s-a aflat că are o relație cu Anghel Damian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: