Redactia.ro
Home » Știri » Theo Rose și-a aniversat fiul: micuțul Sasha a împlinit un anișor. Mesajul emoționant transmis de solistă pentru băiatul ei

Theo Rose și-a aniversat fiul: micuțul Sasha a împlinit un anișor. Mesajul emoționant transmis de solistă pentru băiatul ei

GALERIE FOTO (3) theo rose

Pe 14 iunie 2034, Sasha, fiul lui Theo Rose, a împlinit 1 an, ocazie cu care mama lui i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. În plus, solista a postat și un video în care Sasha apare alături de tatăl lui, Anghel Damian. Fanii s-au topit de dragul celui mic!

Fiul lui Theo Rose a împlinit un an

Sărbătoare mare în familia lui Theo Rose! Solista și-a aniversat fiul. Micuțul Sasha a împlinit vineri, 14 iunie 2024, un anișor. Theo este foarte activă și pe rețelele de socializare, așa că le-a dezvăluit fanilor cum a petrecut cea mai importantă zi din viața ei. În plus, jurata de la PRO TV a publicat un video senzațional cu familia ei. Theo Rose apare alături de Sasha și tatăl lui, Anghel Damian.

„Sasha 1 an! Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!”, este mesajul transmis de Theo Rose pe rețelele de socializare.

Ce spunea solista despre relația de iubire cu Anghel Damian

„Probabil că petrecem mai puțin timp decât înainte, dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe acela, puțin așa cum e. Asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul. Cam o dată la două luni plecăm câte un weekend doar noi doi. Și dacă nu plecăm și rămânem acasă, dar ducem copilul la țară la ai mei”, declara Theo Rose în cadrul unei emisiuni televizate.

Cum a început relația lor

Anghel Damian a cunoscut-o pe Theo Rose la serialul „Clanul”, atunci când s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Deși se afla într-o relația cu Lia Bugnar, regizorul nu a ezitat să se despartă de ea pentru a se iubi cu tânăra artistă.

„O văzusem pe Theo în diferite contexte profesionale – emisiuni și muzică – și îți dădeai seama din acele împrejurări că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie.

Îmi era teamă că timpul scurt în pregătirea proiectului o să fie o problemă, dar frica a fost risipită rapid. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și d-asta evoluția ei a fost una spectaculoasă. Sper să își dorească în continuare și drumul acesta (al actoriei). Eu îi voi fi alături.”, dezvăluia Anghel Damian. 

Lia Bugnar a suferit enorm din cauza lui Anghel Damian

Timp de nouă ani, Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o frumoasă și discretă poveste de dragoste, care a ajuns la sfârșit în urmă cu doi ani.  Regizorul serialului „Clanul”, difuzat la PRO TV, a părăsit-o pe scenaristă și a început la scurt timp o relație cu Theo Rose.

„Nu am simțit niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, spunea actrița, în podcastul „E vremea mea”, potrivit Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: