Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose și Alex Leonte, la un pas de împăcare?! Mesajul postat de artistă pe internet i-a surprins pe toți

Theo Rose și Alex Leonte, la un pas de împăcare?! Mesajul postat de artistă pe internet i-a surprins pe toți

GALERIE FOTO (3)

Theo Rose și Alex Leonte s-au împăcat?! Celebra artistă i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a postat un mesaj în mediul online. Bogdan de la Ploiești n-a stat prea mult pe gânduri și a intervenit.

Theo Rose și Alex Leonte, la un pas de împăcare?

Theo Rose i-a lăsat pe toți cu gura căscată, până și pe cei mai buni prieteni ai ei. Totul a început de la un concurs postat de cei de la Big Up Music, casa de discuri cu care artista lucrează. Urmează un concert cu Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Yny Sebi și tocmai din acest motiv a luata ”naștere” și un giveaway pe Instagram. Asta înseamnă că se pot câștiga invitații la super concertul celor trei, plus 200 de euro de persoană. Participanții sunt nevoiți să respecte câteva reguli, printre care să eticheteze trei prieteni în comentarii. Ei bine, de aici a început totul.

Asta pentru că Theo Rose a postat un mesaj, în care el-a etichetat pe Alex Leonte. Nimeni nu s-a așteptat la asta. Nici măcar Boier Bibescu sau Bogdan de la Ploiești, cei care i-au și răspuns cântăreței la comentarii. Singurul care a ignorat total comentariul, sau cel puțin în spațiul public, a fost chiar Alex Leonte. Acesta nu a avut nicio reacție publică.

De ce s-a despărțit, de fapt, Theo Rose de Alex Leonte

Ar fi ieșit la iveală motivele pentru care Theo Rose și Alex Leonte au încheiat relația. Se pare că de vină ar fi fost comportamentul nepotului lui nea Mărin. O bună bucată de timp, el ar fi depins financiar de Theo Rose, care era singura care aducea bani în „casă”, în timp ce Leonte obișnuia să aibă viciul jocurilor de noroc, a scris Cancan. Și nu numai asta era problema. Se spune că Alex Leonte ar fi avut ceva probleme și cu băutura, un alt lucru care o deranja pe partenera lui, cântăreața Theo Rose.

În momentul în care Theo Rose a spus că nu mai vrea să îl întrețină pe Alex Leonte și pentru că l-a văzut că nici nu este interesat să se stabilizeze din punct de vedere financiar, cântăreața i-a cerut acestuia să părăsească apartamentul în care ei locuiau cu chirie, conform sursei menționate mai sus. Acesta ar fi refuzat, evident, iar atunci Theo Rose l-ar fi ajutat inclusiv cu banii pentru o altă chirie.

Vezi AICI continuarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: