Redactia.ro
Home » Monden » Theodor Andrei nu se dă bătut. Nu este exclus să-l vedem din nou pe scena Eurovision: „Să concureze pentru o altă țară“

Theodor Andrei nu se dă bătut. Nu este exclus să-l vedem din nou pe scena Eurovision: „Să concureze pentru o altă țară“

GALERIE FOTO (9) theodor

Ediția din acest an a competiției Eurovision nu a fost una prea bună pentru România, care nu a reușit să se califice în etapa finală a competiției care s-a desfășurat la Liverpool. Theodor Andrei, reprezentantul României, a fost criticat pentru numărul său muzical, dar și pentru alegerea vestimentară pe care a avut-o. Cu toate acestea, el nu se lasă doborât și are planuri mari de viitor, conform declarațiilor făcute de către mama acestuia, Simona.

Theodor Andrei nu s-a lăsat dezamăgit de experiența pe care a trăit-o la Eurovision

Simona Andrei, mama și managerul lui Theodor Andrei, a vorbit despre fiul său, care nu a reușit să obțină nici măcar un punct la competiția internațională Eurovision. Deși rezultatul a fost unul sub așteptări, iar Theodor a primit sute de mesaje în care a fost criticat pentru prestația pe care a avut-o, Simona susține că Theodor este un adolescent puternic, care nu se va lăsa doborât.

Din contră, Simona a subliniat că nu ar trebui să ne mire dacă Theodor va alege să participe și anul viitor sau peste câțiva ani la Eurovision. Nu neapărat pentru a reprezenta România, ci o altă țară europeană care dorește să-și încerce norocul pe marea scenă a Eurovisionului.

„Theodor a încercat să mascheze modul în care a primit tot soiul de comentarii, care mai de care mai aparte. Știu că el le-a spus celor din jurul său atunci când a fost întrebat de presă despre cum a traversat acele momente că nu l-au deranjat prea tare. El a încercat să pareze cât mai elegant, dar îmi cunosc copilul și știu că toate astea l-au afectat. Nici nu avea cum altfel, fiindcă e un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui. E o lecție nemeritată“,  a povestit Simona Andrei, mama lui Theodor, conform Impact.

Nu este exclus ca Theodor Andrei să participe din nou la Eurovision

Deși experiența de la Eurovision nu a fost una care l-a făcut să se simtă apreciat, Theodor nu va renunța. Va continua să cocheteze cu arta și să facă muzică și, de ce nu, să urce pe marile scene ale lumii, chiar și pe cea de la Eurovision.

„Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știu să facă asta. Nu știu, însă, dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană“,  a declarat Simona Andrei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: