Redactia.ro
Home » Monden » Ți-l mai aduci aminte pe Gigel Frone de la „Românii au talent”? Bărbatul a vorbit despre viața de burlac și ascensiunea în carieră

Ți-l mai aduci aminte pe Gigel Frone de la „Românii au talent”? Bărbatul a vorbit despre viața de burlac și ascensiunea în carieră

În urmă cu ceva ani Gigel Frone a devenit vedetă prin prisma apariției sale din cadrul emisiunii „Românii au talent”. El a intrat în sufletele telespectatorilor prin prisma talentului și a poveștii de viață pe care o are. Acum, a vorbit despre cum mai este viața sa, având în vedere că nu a mai apărut prea des pe sticlă.

Gigel Frone, încă burlac la 52 de ani

Gigel Frone a mărturisit că este singur, cu toate că a încercat de nenumărate ori să își găsească o femeie care să îl completeze. Acesta a spus că adesea este căutat, doar că niciuna nu l-a impresionat și nu s-a încadrat în cerințele pe care el le are pentru o posibilă soție. Gigel Frone a mai spus că se descură greu dn punct de vedere financiar, dar cu toate astea, el își ajută surorile din Onești cum poate.

Este greu, în ziua de azi, să găsești persoana potrivită. Unele sunt încrezute, năsoase sau nasoale. Altele sunt nebune rău, am întâlnit nebune mari, pe Internet, oho, mă curtau. În ziua de azi nu le mai interesează celebritatea, ci câți bani ai, romantismul nu cred că mai este important pentru românce.

Să vedem ce se mai va întâmpla. Eu nu mai am încotro, decât să mă duc la chermeze, care se țin la curte, în aer liber. Acolo susțin recitaluri, acestea mă salvează, poți câștiga niște sute de lei. Câștig cât să nu mor de foame, să plătesc hotelul și să mănânc. Mai le trimit bani și celor două surori din Onești, ele mă așteaptă acolo mereu cu masa pusă. Vorbim zilnic la telefon, ne ajutăm cu sfaturi.„, a mărturisit Gigel Frone pentru impact.ro.

Care este tariful lui Gigel Frone pentru evenimente

Gigel Frone a mărturisit că el are prețuri negociabile. De cele mai multe ori artistul ia pentru o oră la o petrecere privată aproximativ 200-300 de euro, iar uneori ajunge chiar și la 700 de euro. Acesta își dorește să mai aibă apariții la televiziune.

Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, cate ore vrea să-i cânt. La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde. Cânt cu vocea și chitara. Am aceeași chitară de ani buni, e foarte bună, trebuie să-i mai schimb niste corzi. În afară de petreceri, mai merg pe la emisiuni, poate merg la PRO TV în octombrie, că e ziua lui Andi Moisescu și poate mă cheamă să-i cânt. Acum mă pregătesc să merg la emisiunea lui Bendeac.„, a mai adăugat Gigel Frone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: