Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o amintești pe Analia Selis? Artista s-a despărțit de tatăl copiiilor ei

Ți-o amintești pe Analia Selis? Artista s-a despărțit de tatăl copiiilor ei

GALERIE FOTO (5) Artista s-a despărțit de tatăl copiiilor ei

Analia Selis este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz. Din nefericire, un eveniment a făcut-o pe artistă să se retragă de pe scenă în 2009. De origine argentiniană, Analia s-a căsătorit cu Răzvan Suma și s-a mutat în 2003 în România.

Ți-o amintești pe Analia Selis? Artista s-a despărțit de tatăl copiiilor ei

Analia Selis, una dintre cele mai apreciate artiste din România a revenit pe scena muzicală, după o pauză de mai bine de 10 ani. Între timp artista s-a despărțit de soțul ei, cu care are un băiețel și o fetiță. Cântăreața argentiniană a făcut declarații șocante despre despărțirea de Răzvan.

Invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Analia a povestit cât de greu i-a fost să accepte să fie mamă singură la vârsta de 43 de ani, dar cu toate piedicile, artista a reușit să iasă la liman.

Potrivit acesteia, oficial cei doi nu au semnat actele de divorț. Analis și Răzvan s-au separat pe 1 decembrie 2010, iar acest lucru a afectat-o foarte mult pe artistă, dar a reușit să își revină de dragul copiilor. Noa, fiica sa în vârstă de 9 ani și Tiago, fiul ei de 8 ani au rămas cu ea. “Să știi că n-am divorțat încă, dar m-am despărțit. Urmează divorțul… urmează. Este în premieră, nimeni nu știa până acum. (…) a venit despărțirea cu Răzvan. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României , ne-am despărțit. (…) și atunci a urmat o perioadă care a fost pentru mine foarte intimă și chiar nu am mai apărut deloc, pentru că, efectiv, nu puteam să povestesc, nu puteam să zic despre chestia asta“…, a spus Analia.

Ce va face pe viitor artista?

Cu toate că va divorța de tatăl copiilor săi, Analia a declarat că nu va părăsi România. Artista a postat un mesaj pe rețelele de socializare după ce a plecat din platoul emisiunii matinale. Întrebată dacă există șansa de împăcare, cântăreața a precizat că „nu există drumul înapoi”. „La toți cei care de atunci până acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam, aș vrea sa vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Ca sa evit întrebări despre o «posibilă împăcare», aș vrea să vă spun că, în ceea ce mă privește, nu există drumul înapoi. Acest an a fost un an intim, în care am avut nevoie de regăsire acasă alături de Noa și Tiago„,a spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: