Redactia.ro
Home » Știri » Ți-o amintești pe Cati de la „Insula Iubirii”? Femeia și-a schimbat viața de dragul fiului ei

Ți-o amintești pe Cati de la „Insula Iubirii”? Femeia și-a schimbat viața de dragul fiului ei

Fosta concurentă de la ,,Insula Iubirii” este de nerecunoscut după apariția din cadrul emisiunii alături de iubitul ei. 

 

 

Cati de la ,, Insula Iubirii”, schimbare radicală

 

Cătălina Dimache, fosta concurentă de la ,, Insula Iubirii”, după ce a schimbat de Răzvan, și-a găsit un nou iubit. Cati s-a schimbat mult atât din punct de vedere fizic, cât și comportamental.

Aceasta s-a despărțit de Răzvan, care era o influență proastă în viața ei, iar acum are un nou iubit care o face fericită și împlinită. Noul iubit pare să îi accepte și copilul pe care îl are din altă relație.

Cati a devenit o mamă mult mai bună și mai responsabilă pentru copilul ei, fiind ajutată și de noul iubit. Cei doi au o poveste de dragoste de câteva luni și par să se înțeleagă de minune. Fosta concurentă postează pe conturile de socializare imagini atât cu ea și iubitul ei, cât și imagini cu cel mic.

La mai bine de trei ani de la terminarea filmărilor, Cati pare să își fi schimbat viața complet. După ce povestea sa halucinantă a fost dezvăluită în public, Cătălina Dimache a considerat în sfârșit că lucrurile nu mai pot continua așa între ea și Răzvan și a luat-o pe un alt drum.

 

 

Cati și Răzvan

 

 

Răzvan s-a dovedit a fi unul din cele mai controversate personaje de la Insulă, mai ales din cauza vorbelor sale jignitoare la adresa femeii pe care o iubea, dar și atunci când venea vorba despre fostele iubiri. Cati și Răzvan au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, însă odată ajunși în Thailanda, cei doi foști concurenți au avut parte de un parcurs controversat. Cati a căzut în ispită de două ori, cu Raul și George, iar Răzvan a scos la iveală detalii șocante din viața celor doi.

Unul dintre cele mai halucinante dintre lucrurile mărturisite de Răzvan a fost faptul că, pe lângă faptul că lui Cati nu îi place munca deloc, aceasta se și droga, chiar dacă în casă se afla și copilul ei, de doar 7 ani la acea vreme.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: