Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe Fefe din „Inimă de țigan”? Ce face și cum arată actrița acum la 34 de ani

Ți-o mai aduci aminte pe Fefe din „Inimă de țigan”? Ce face și cum arată actrița acum la 34 de ani

GALERIE FOTO (2)

Actrița Adina Galupa, consacrată pentru rolul ei din serialul românesc „Inimă de Țigan”, are 34 de ani acum și arată ca o puștoaică. Frumoasa actriță este foarte activă pe rețelele de socializare unde își ține la curent fanii cu poze și story-uri. N-o să-ți vină să crezi unde trăiește acum Fefe și cât de bine arată.

Adina Galupa este una dintre cele mai apreciate actrițe din țară în urma rolurilor pe care le-a interpretat în mai multe seriale românești. Rolul care a consacrat-o și a făcut-o să intre în sufletele telespectatorilor a fost acela al Feliciei, din serialul „Inimă de țigan„. Adina Galupa a jucat în mai multe producții TV, precum „Iubire ca-n filme”, „Iubire și Onoare”, „Regina” și „Aniela”.

sursa foto: instagram

Ce face acum Adina Galupa

Frumoasa actriță s-a mutat în anul 2015 în Stalele Unite ale Americii, cu toate că și în România avea o carieră de succes.

Câteodată şi mie mi se pare când mă uit la TV că am o altă strălucire şi poate e adevărat. Beau multă apă… Suntem în California, e soare tot timpul, dacă ai grijă de tine n-ai cum să nu arăţi bine. Înainte mă duceam la sală, acum merg la Yoga în fiecare zi. Am descoperit Yoga aici, m-a dus un prieten şi la început nu mi-a plăcut deloc pentru că fac Hot Yoga, care înseamnă saună şi Yoga în acelaşi timp. Mi s-a părut oribil la început. Acum însă îmi place cel mai mult dintre toate felurile de sport pe care le-am practicat.„, declara frumoasa Adina Galupa pentru o publicație în urmă cu ceva timp.

Adina Galupa arată mai bine ca niciodată cu toate că au trecut 13 ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Actrița are mare grijă de stilul ei de viață încât șă trăiască cât mai sănătos, lucru care se vede cu ochiul liber din pozele ei publicate pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: