Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai amintești pe Ana Maria Mocanu, asistenta lui Capatos? Vedeta a făcut dezvăluiri despre viața ei amoroasă

Ți-o mai amintești pe Ana Maria Mocanu, asistenta lui Capatos? Vedeta a făcut dezvăluiri despre viața ei amoroasă

GALERIE FOTO (3)

Ana Maria Mocanu este una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune de la noi. Colega de platou a Loredanei Chivu a fost o bună perioadă de timp absentă din lumea mondenă, dar acum a revenit și a făcut dezvăluiri despre viața ei. De asemenea, Ana Maria Mocanu a dezvăluit și cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea.

Ce spune Ana Maria Mocanu despre un potențial soț

Ana Maria Mocanu a lipsit o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. În momentul în care era în plină ascensiune a carierei sale în televiziune, vedeta a decis să pună pauză și să se focuseze mai mult pe viața privată. Fosta asistentă TV s-a îndrăgostit lulea și a plecat peste hotare pentru a-și urma iubirea vieții sale. Recent, povestea de iubire dintre Ana Maria și partenerul ei a ajuns la final, iar acum ea este din nou o femeie singură. Ana Maria Mocanu a dezvăluit și cum ar trebui să arate bărbatul care își dorește să intre în inima ei.

Ana Maria Mocanu se simte împlinită din punct de vedere profesional, mai ales că s-a lansat și în lumea afacerilor unde spune ea că are un succes foarte mare. Frumoasa asistentă nu mai arată deloc ca atunci când dansa în platoul emisiunii lui Dan Capatos. Vedeta a renunțat la părul roșu și a ales un șaten închis pe care l-a „asortat” cu noul trend în materie de dinți, fațetele dentare.

Trebuie sa aibă simțul umorului foarte dezvoltat. Nu suport oamenii pesimiști. Sa ma respecte și sa ma iubească. A, da si sa existe chimie, căci fără ea nu facem nimic. Trebuie sa fie un om blând ca și mie, deschis. Rezonez cu oamenii cu care pot ajunge la o înțelegere, pot discuta.Nu am alte pretenții.„, a spus Ana Maria Mocanu.

Ana Maria Mocanu își dorește o familie

Frumoasa Ana Maria Mocanu a declarat în cadrul unui interviu că dorința sa cea mai mare este să își întemeieze o familie. Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că nu forțează nimic și că lasă lucrurile să vină de la sine în ceea ce privește viața ei sentimentală.

Am depus de-a lungul timpului foarte multe eforturi. Eu sunt o femeie care ma implic cu torul în orice. Cred ca cea mai mare realizare este ca am reușit sa îmi pun pe picioare propria mea afacere! Am luat-o de la zero și am reușit de una singura. Am investit foarte mult în aceasta afacere, nu dau o suma, dar este destul de mare costul. Mereu am avut încredere în mine și în ideile mele. Nu sunt împlinită din punct de vedere sentimental. Mi-as fi dorit o familie. Dar cu siguranță, cu trecerea anilor o sa fiu împlinită și în acest sens.„, a mai spus Ana Maria Mocanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: