Redactia.ro
Home » Monden » Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu actrița

Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu actrița

GALERIE FOTO (2) Tily Niculae a ajuns de urgență la spital.

Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. Momente cumplite pentru Tily Niculae noaptea trecută. Actrița  a ajuns de urgență la spital unde medicii i-au făcut mai multe investigații. Ce le-a spus vedeta fanilor de pe internet.

Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu actrița

Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. Actrița a ajuns la spital după ce noaptea trecută a acuzat stări de rău. Tily Niculae a chemat salvarea, fiind speriată ca nu cumva să fi contractat un virus periculos. Medicii de la spital i-au făcut mai multe investigații actriței. Ulterior, aceasta le-a povestit fanilor din mediul online tot ce s-a întâmplat. “Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție (mi-am adus aminte când am născut-o pe Soficel de usturimea de la dexa). Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private… am venit eu după ea”, a fost unul dintre mesajele postate de Tily Niculae. La scurt timp, Tily a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, declarând că așteaptă rezultatele analizelor. “Aștept rezultatul analizelor și sper să nu fie nimic viral, pentru că nu-i pot feri pe micuți acasă. Deja ar fi mult prea târziu… Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbate biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a mai scris actrița.

Tily Niculae, mesaj de pe patul de spital

Nu este prima oară când vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Anul trecut, Tily, soțul și copiii celor doi au fost infectați cu noul coronavirus. La acea vreme, mezinul familiei avea doar 9 luni, confruntându-se cu o problemă din cauza antibioticului. “De azi simt că pot zâmbi iar! Tot nu treceau bubele de pe corpul lui. O lună, două, trei şi mă săturasem să tot încerc cu creme și cremuțe. Instinctul îmi spunea că este mult mai mult. Dar ce? Am luat doctorii la rând- dermatologia. (…) Apoi, alergologia (…). Știam că nu are alergii, cel puțin nu clinic și manifestate sub ochii mei. (…)M-am reconectat cu Ani Crețu. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Să i se reîntoarcă înzecit. Ea a fost cea care m-a ghidat să fac analiza Zonulin din scaun. Din această analiză am aflat că are sindromul intestinului permeabil. Mi-a explicat ca la un copil. Să înțeleg ușor. Cu răbdare, dragoste, empatie. Știam că după infecția cu covid, ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp”, spunea Tily la acea vreme.

Tily a urmat un tratament în străinătate

Tily Niculae este cunoscută în special pentru rolul interpretat în serialul de succes „La Bloc”. În 2017, actrița a ajuns de urgență la spital, pentru că nu își mai simțea piciorul drept. Vedeta a povestit experiența dificilă pe blogul său. .„În primă fază, în timp ce munceam de zor la studio m-am gândit că mi-am legat şireturile prea tare. Apoi, mi-am spus că am stat într-o poziţie ciudată şi în ultimă instanţă am sunat la medicul de familie. Atât a fost necesar să aud: Du-te la camera de gardă să nu fie vreun tromb pe vene. Aoleo, acum, azi? Un tromb? Păi nu m-au băgat pe tratament fiindcă mi-au zis că-s tânără. Şi uite aşa mi s-au înmuiat genunchii gândindu-mă că poate situaţia este urâtă”, povestea Tily. De asemenea, actrița a mărturisit că a fost diagnosticată cu psoriazis, o boală a pielii.

Aceasta a plecat în străinătate pentru a urma un tratament, publicând mai multe imagini pe rețelele de socializare. După ce a anunțat că a mers la o clinică situată lângă Siria, fanii acesteia au fost îngrijorați de starea ei și au întrebat-o ce a pățit. Cu toate astea, Tily a preferat să nu dezvăluie adevăratele probleme cu care s-a confruntat la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: