Redactia.ro
Home » Știri » Tinere în stare gravă după intervențiile unui medic estetician fals. O intervenție costa doar 600 de lei

Tinere în stare gravă după intervențiile unui medic estetician fals. O intervenție costa doar 600 de lei

Tinere în stare gravă după intervențiile unui medic estetician fals. O intervenție costa doar 600 de lei

Tinere în stare gravă după intervențiile unui medic fals. O intervenție costa doar 600 de lei. Iată detaliile!

Tinere în stare gravă după intervențiile unui medic estetician fals

O serie de tinere au fost plasate în stare gravă și au necesitat internare în spital după ce au fost supuse intervențiilor realizate de un impostor care pretindea a fi medic estetician.

Polițiștii au intervenit prompt și au efectuat percheziții la domiciliul individului în cauză, descoperind obiecte sanitare suspecte și sume de bani care nu au putut fi justificate. Acum, victimele se luptă pentru sănătatea și recuperarea lor, în timp ce autoritățile continuă ancheta.

Faptele desfășurate de acest fals medic estetician sunt alarmante și au produs consecințe grave asupra sănătății victimelor sale. Printre acestea se numără o femeie de 23 de ani, care, se pare, a efectuat multiple acte medicale în numele său. Operațiile presupuneau injectarea de acid hialuronic în buzele unui număr de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, potrivit Antena3 CNN.

O intervenție costa doar 600 de lei

Prețul pentru intervenții era anormal de scăzut, doar 600 de lei, asta nu i-a împiedicat pe potențialele victime să cadă în capcana acestui individ care se pretindea medic estetician.

Astfel, cazul medicului fals estetician care a efectuat intervenții periculoase asupra unor tinere a scos la iveală grave probleme din industria estetică. Victimele se confruntă cu consecințe grave ale acestor tratamente necalificate, necesitând intervenții de urgență pentru a remedia daunele produse. Autoritățile trebuie să ia măsuri adecvate pentru a preveni astfel de incidente și a asigura siguranța pacienților în cadrul industriei medicale estetice.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: