Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea îi știe pe Viviana Sposub și George Burcea, dar nu mulți știu cu cine s-a iubit asistenta în trecut. Este chiar un coleg de la același post de televiziune

Toată lumea îi știe pe Viviana Sposub și George Burcea, dar nu mulți știu cu cine s-a iubit asistenta în trecut. Este chiar un coleg de la același post de televiziune

George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea sunt unele dintre cele mai iubite cupluri din showbiz la momentul actual. Cei doi formează un cuplu perfect care are sute de mii de fani in mediul online. Viviana Sposub a fost mereu discreta în privința vieții personale, drept urmare fostele ei relații ies la suprafața după mult timp. Iată cu cine s-a mai iubit asistenta.

 

Cine este fostul iubit al Vivianei Sposub

 

Viviana Sposub este una dintre cele mai frumoase asistente de televiziune de la noi. Energica moldoveancă mereu a fost curtată de bărbați celebrii, dar cu care nu s-a afișat oficial. Acum ea formează un cuplu superb alături de fostul soț al Andreei Balan, dar în trecut ea s-a iubit cu un coleg de breaslă de la ProTv. Chiar el a dat-o de gol pe Viviana.

 

Este vorba despre colegul de platou al lui Cătălin Măruță. Radu Ciucă a fost cel care a recunoscut ca a avut o relație cu Viviana Sposub, dar asistenta nu a recunoscut public acest lucru. Mărturisirea a avut loc atunci când Radu Ciucă a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a raspunde la o întrebare sau va fi nevoit să mănânce iute. Acesta a ales să răspundă la întrebarea “Care sunt două femei din showbiz care au fost în viața ta?”. Răspunsul acestuia a fost “Viviana Sposub și Diana Sar”.

Viviana a declarat că își dorește un copil

În urmă cu doi ani Viviana a vobit despre dorința ei de a deveni mămică. Vedeta a spus că își dorește ca acest lucru să se întâmple cât mai curând și că își dorește să fie o mămică tânără.

Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”, declara Viviana în urmă cu 2 ani.

Ce a spus George Burcea despre relația sa cu Viviana Sposub

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: