Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea îl știe pe Miron Cozma, dar puțini știu ce pensie are. Liderul minerilor a recunoscut

Toată lumea îl știe pe Miron Cozma, dar puțini știu ce pensie are. Liderul minerilor a recunoscut

Miron Cozma este un nume sonor încă de la Revoluție. Mineriada nu a fost uitată de români, iar acesta încă este un personaj interesant la noi în țară. Mulți îl știu pe Miron Cozma prin primsa aparițiilor controversate și mulți și-ar dori să știe câți bani încasează lunar acesta. Acum, miron Cozma a făcut lumină și a declarat chiar el ce penise are. Suma a lăsat mască pe toată lumea.

Ce pensie are Miron Cozma

Mulți s-ar aștepta ca Miron Cozma să fie doldora de bani, dar acesta spune contrariul. Într-un interviu, liderul Mineriadei a dezvăluit care este de fapt pensia lui și ce bani încasează lunar. Miron Cozma a declarat că are o pensie de nici mai mult nici mai puțin de 1489 de lei. Acesta a fost deranjat de faptul că unii spun că de la Mineriadă el a prosperat, așa că le-a demonstrat oamenilor contrariul. Acesta chiar s-a oferit să le arate fluturașul de pensie pentru a-l crede pe cuvânt.

Vreti sa va arat ca am o pensie de 1.489 lei? Cum am prosperat? Nu am prosperat. Nu am casa. Cu ce am prosperat? Facand 11 ani de inchisoare. Vreti sa va arat ca am o pensie de 1.489 lei? Cum am prosperat? Nu am prosperat. Nu am casa. Cu ce am prosperat? Facand 11 ani de inchisoare.„, a spus Miron Cozma în cadrul unui interviu.

Miron Cozma, fericit datorită deziciei Curții Europene de la Strasbourg

În decursul anului 1990, la puțin timp după căderea comunismului și propulsarea lui ion Iliescu în funcția de președinte al țării, minerii au venit într-un număr impresionant în Piața Universității pentru a protesta. liderul acestora a fost chiar Miron Cozma. Protestele au fost foarte violente, unii oameni chiar pierind.

După acest evenimnet, Miron Cozma a fost condamnat la 18 ani de pușcărie din care a executat 10 ani. Acesta a cerut despăgubiri și dreptate chiar la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg. Acesta a obținut ceea ce și-a dorit și anume a fost declarat o victimă de justițiari.

Pentru mine, e o mare realizare, și pentru mineri. Faptul că ani de zile Miron Cozma și minerii și-au atras oprobriul public și nimeni nu a făcut nimic, guverne și președinți de țară nu au facut altceva decât să îi exonereze pe Ion Iliescu și pe toți ceilalți, iată că Curtea Europeana de la Strasbourg a decis acceptarea mea ca victima în dosar.„, spunea Miron Cozma în 2015.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: