Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea o știe pe fetița din celebra reclamă la salam săsesc. Uite cât de mare este acum și cu ce se ocupă

Toată lumea o știe pe fetița din celebra reclamă la salam săsesc. Uite cât de mare este acum și cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (5)

Este greu de crezut că nu ai văzut-o măcar o dată pe fetița sâsâită din reclama de la salamul săsesc. La vremea filmării spotului publicitar avea doar patru ani, iar acum este o domnișoară superbă în vârstă de 22 de ani. Iată cum arată și cu ce se ocupă Luiza Luncuța.

Cum mai arată Luiza Luncuța

Fetița din reclama de la salamul săsesc, pe numele ei Luiza Luncuța nu mai este un mic copil, ci o studentă model. Pe vremuri amuza milioane de români prin prisma apariției ei din reclama de la salam, deoarece acesta cu greu reușea să pronunțe „s”-urile. Luiza a fost un elev foarte bun și a ales să plece să studieze cursurile unei universități din afară. Pe vremea școlii generale, Luiza a absolvit gimnaziul cu nota 9,80 în anul 2012. Fetița rârâită a intrat la cel mai presitigios colegiu din Constanța, specializarea ”Ştiinţele naturii”, după ce la Evaluarea Națională, a luat 10 la Matematică și 9,70 la Limba Română.

Luiza Luncuță este acum o studentă model la Universitatea din Glasgow, Scoția, la Facultatea de Neuroştiinţe, pe care o va termina în 2021, chiar în această vară. Neuroștiința este o provocare majoră dar plină de satisfacții și poate fi un excelent punct de plecare pentru o carieră în medicină, psihologie sau științe de cercetare. Conform informațiilor oferite de site-ul facultății cele mai viabile domenii în care Luiza poate activa cu ușurință în baza diplomei de licență sunt Academia – cercetare și predare, Științe clinice, Biotehnologie și cercetare contractuală, Industria farmaceutica, Neuropsihologie și psihiatrie, Administrarea afacerilor de reglementare, politici și cercetare, Organizarea și administrarea academică.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: